Gal kas žinot, kodėl po 2008.01.08 update mano TF2 meniu pasidaro toks?

Nebegaliu žaist TF2
Updatus rašiau KiberZonos + bandžiau iš Netorn (
http://forum.netorn.ru/index.php?showtopic=11976), bet vistiek, butent po šito update, meniu dingsta ir nebegaliu žaist.
TF2 jau peristaliaviau virš 30 kartų, išbandžiau Digitalo versiją bei "The.Orange.Box-DETONATiON", bet rezultatai tie patys.
Vienam užsieniečiui lygiai tas pats buvo. Perintaliavimai irgi jam nepadėjo, bet jis susitvarkė ištrynęs katalogą "C:\Program Files\Steam\SteamApps\yourname\team fortress 2".
Pas mane nelegalus TF2, tai tokio nėra, bet ištryniau visus kitus katalogus, susijusius su Steam ar TF2 - nepadejo.
Dabar rašau ką tik perinstaliavęs Windowsus

Galvojau, jei užsieniečiui susitvarkė ištrynus vieną katalogą, tai kai peristaliuosi Windowsus man tikrai viskas susitvarkys - vistiek po šio updeito meniu dingsta... Tolimesni ar ankstesni updeitai teigiamos ar neigiamos įtakos neturi.
Beje meniu punktai egzistuoja, spaust galima, jie tik nematomi. Tačiau kai bandau prisijungt prie serverio - žaidimas užlūžta.
Video draiveriai - naujausi. Updeitus rašau reikalinga tvarka, ten kur reikia, su iki 2008.01.08 įrašytais updeitas žaidimas kuo puikiausiai veikia.
Spec. jei reikalingi:
Windows XP
Gainward GeForce 8800GTS
Intel Core 2 Duo 1.86
DDR 2GB
Dar vienas įdomus dalykas: nuo TF2 išleidimo turėjau šį žaidimą įsirašęs: žaidžiau, updatinau po truputį, o kai išėjo 2008.01.08 updatas, man susigadino tik snaiperio scope'as, meniu nieko neatsitiko, bet norėdamas susitvarkyt tą snaiperio scope, į kitą vietą diske isirašiau naują TF2 installą. Šitą, kad ir kiek updeitinčiau ir perrašinėčiau - visad dingdavo meniu, o tam kitam instaliuotam TF2, kur turėjau nuo pradžių - su tuo pačiu updeitu susigadinęs buvo tik snaiperio scopas, tai žaist iki vakar galėjau, o šiandien kai perrašiau Windowsus, ištryniau viską ir tą nuo seniai įrašytą, daugmaž veikiantį TF2
Nu va, daug visko prirašiau

Bet gal suprasit kame problema ir padėsit išspręst?
EDIT:
Ką tik susitvarkiau su prieš tai minėta problema įsirašydamas KibeZonos TF2 installą. Kai jį įsirašiau - žaidimas nepasileido dėl kažkokių priežaščių, perintaliavau - tas pats, bet kai sudėjau visus KZ updeitus - puikiai veikė

Įdomiai gaunasi čia su tuo TF2. Bet tikriausiai neturiu teisės skųstis sėdėdamas su nelegalia versija

Reiks pasitaupyt ir nusipirkt...