|
2010-02-20, 18:00
|
|
|
Civiliokas
Prisijungė: Feb 2010
Amžius: 19
Žinutės: 7
Įtaka: 0
|
Citata: [TF2] Teisingumo departamentas
Cituoti:
|
Parašė Aibo999
Konsoles skreenas tiksliau parodytu.
|
Mmmm... Gal yra koks konsolės logas ar kažkas panašaus ? Nes neįsivaizduoju iš kur man dabar tą konsolės screena ištraukti. 
Bet esmė tame , kad šitie banų/kickų organizavimai labai dažnai pasitaiko, pavyzdžiui kada 1 degeneratas užmeta vote , tada kitus apima bandos jausmas ir jie iš paskos daro tą patį. Ir Keda teisingai šneka apie žodžio ''ožys'' vartojima , nes vos daves perspėjima, jog pranešiu administracijai apie šitus dalykus iškarto susilaukiau kelių ''mafijozų'' replikų , kad esu ''ožys'' .
|
|
|
2010-02-20, 18:17
|
|
|
KENDRA!!
Prisijungė: May 2008
Žinutės: 1,978
Įtaka: 71
|
Cituoti:
|
Parašė iCanFly
Mmmm... Gal yra koks konsolės logas ar kažkas panašaus ? Nes neįsivaizduoju iš kur man dabar tą konsolės screena ištraukti. 
Bet esmė tame , kad šitie banų/kickų organizavimai labai dažnai pasitaiko, pavyzdžiui kada 1 degeneratas užmeta vote , tada kitus apima bandos jausmas ir jie iš paskos daro tą patį. Ir Keda teisingai šneka apie žodžio ''ožys'' vartojima , nes vos daves perspėjima, jog pranešiu administracijai apie šitus dalykus iškarto susilaukiau kelių ''mafijozų'' replikų , kad esu ''ožys'' .
|
Keista sistema,tokie "mafijozai" atsiranda tik uz ekrano,kai realybei yra patys musami ir kitaip niekinami...
|
2010-02-20, 19:16
|
|
|
"..I'll make you moan.."
Prisijungė: Sep 2009
Amžius: 18
Žinutės: 1,241
Įtaka: 32
|
Cituoti:
|
Parašė fear-user
Keista sistema,tokie "mafijozai" atsiranda tik uz ekrano,kai realybei yra patys musami ir kitaip niekinami...
|
Todel ir "mafijozai" kabutese
|
2010-02-20, 20:58
|
|
|
8bit/IDM.spade
Prisijungė: May 2007
Amžius: 17
Žinutės: 1,515
Įtaka: 28
|
Cituoti:
|
Parašė Paluknys
oho kokie zodziaj. maniau cia vaiku ner, klydau.
|
Nesuprantu tavęs kokiom tu nuostatom gyveni ir kas tau admin duoda, jeigu ale žmogus prašo tavo pagalbos ir vaiku išvadini, nes tau atrodo kad čia tik prikolai.
Ir kas sako kad ten tik bairiai, tai supraskit kad ne visi jūsų humorą supranta, ir juo labiau ,kad ten jau ne prikolai,o varymas, žmogaus niekinimas.
|
|
2010-02-20, 21:32
|
|
|
Majoras
Žinutės: 493
Įtaka: 7
|
Cituoti:
|
Parašė Dr00pie
Nesuprantu tavęs kokiom tu nuostatom gyveni ir kas tau admin duoda, jeigu ale žmogus prašo tavo pagalbos ir vaiku išvadini, nes tau atrodo kad čia tik prikolai.
Ir kas sako kad ten tik bairiai, tai supraskit kad ne visi jūsų humorą supranta, ir juo labiau ,kad ten jau ne prikolai,o varymas, žmogaus niekinimas.
|
1. Iš kur šitą ištraukei?
2. "...Nes tik čia dvylikametis gali aprėkti keturiasdešimtmetį, kad pastarasis užaugtų"
(turbūt suprasit, iš kur ištraukiau)
|
|
|
2010-02-20, 21:42
|
|
|
KENDRA!!
Prisijungė: May 2008
Žinutės: 1,978
Įtaka: 71
|
Cituoti:
|
Parašė jotbasan
1. Iš kur šitą ištraukei?
2. "...Nes tik čia dvylikametis gali aprėkti keturiasdešimtmetį, kad pastarasis užaugtų"
(turbūt suprasit, iš kur ištraukiau)
|
http://www.css.lt/forumas/showpost.p...&postcount=697
|
2010-02-21, 10:01
|
|
|
Majoras
Prisijungė: Aug 2009
Žinutės: 462
Įtaka: 8
|
Cituoti:
|
Parašė iCanFly
Nu va Crit.as suorginizavo voteban, nes prie respo as ji su stickiais uzmusiau.
http://www.ipix.lt/desc/29747361/
Perskaiciau taisykles ir neradau tokios, kuri draustu minuoti spawno vartus ir capture pointus.
Screenas gal nera issamus, bet neisivaizduoju kaip daugiau pagauti toki ''regini'' 
|
pora puslpaiu atgal jau buvau parases apie Crit.a, negana to kad is oro voteban uzdeda, kai paklausiau uz ka baninai, atsake: Tave ar mane banina? taip kad uzsikisk.
Saunus zodziai, nieko nepridursi  Nepastebejau dar nei vieno voteban akcijos, kurioje nebutu Critas prisidejes, ar tik sheip organizaves
Praita kart adminai visai nekreipe demesio i tai ka rasiau, gal but si kart kas nors atkreips demesi
|
2010-02-21, 15:04
|
|
|
TF2 adminas
Prisijungė: Nov 2008
Amžius: 22
Žinutės: 212
|
Cituoti:
|
Parašė iCanFly
|
Deje del logu negaliu tiksliai pasakyti, bet greiciausiai ju nera. Kita karta zinosi, kad konsole tiksliau, bet kadangi zmogus jau antra karta minimas ir tavo skreene matosi jog jis pirmas votebanina, manau administracija i tai atsizvelgs.
|
|
|
2010-02-21, 15:31
|
|
|
Majoras
|
Sugedęs keiksmažodžių filtras  (dvi paskutinės eilutės)
|
|
|
2010-02-21, 18:32
|
|
|
Majoras
Prisijungė: Aug 2009
Žinutės: 462
|
Cituoti:
|
Parašė jotbasan
Sugedęs keiksmažodžių filtras  (dvi paskutinės eilutės) 
|
Dar neleidzia rasyt zodzio fuksas, arba HEAVYFOBIJA
|
2010-02-21, 18:38
|
|
|
Banned
Prisijungė: Dec 2009
Žinutės: 210
|
kaip zinojai negalima rasyt nes kaiP Zinojai tarpas nesiskaito ir gaunas pz ir skaito kaip keiksmazodi tas pats kaip nuB Labas
|
|
|
2010-02-22, 15:19
|
|
|
Majoras
|
uztat visai nefiltruoja nx, px ar kazko panasaus :/
|
|
|
2010-02-22, 15:47
|
|
|
Majoras
|
Nikas žaidime: QazyThane + behappy
Serveris: rodos Elite
Laikas: apie 16:40
Priežastis: teleportų ir laiptų bugas. jau ne pirmas kartas šitam serve. Dar noriu pastebėti, kad taip visą laiką įvyksta, kai prisijungia Akmuo. Šį kartą jis nestatė teleportų, bet norėčiau, kad jį atidžiau stebėtumėte.Kids, go grief somewhere else  .
EDIT: užcenzūravo failo pavadinimą
|
|
|
2010-02-22, 18:38
|
|
|
Pulkininkas leitenantas
Prisijungė: Mar 2008
Amžius: 16
Žinutės: 539
Įtaka: 10
|
Cituoti:
|
Parašė jotbasan
Priežastis: teleportų ir laiptų bugas. jau ne pirmas kartas šitam serve. Dar noriu pastebėti, kad taip visą laiką įvyksta, kai prisijungia Akmuo. Šį kartą jis nestatė teleportų, bet norėčiau, kad jį atidžiau stebėtumėte.Kids, go grief somewhere else  .
|
Aš irgi turiu kelias fotkes kur irgi taip daro kiti asmenys. Bet gerai kad nors tas asmuo iškarto nustojo tai daryti kai priminiau jam jog už tai baudžiama
|
|
|
2010-02-23, 12:26
|
|
|
Banned
Prisijungė: Dec 2009
Žinutės: 210
|
Cituoti:
|
Parašė jotbasan
|
griefinti galima, to nera parasyta tf2 taisyklese.
|
|
|
|
Šiuo metu šią temą skaito: 2 (1 nariai ir 1 svečiai)
|
|
3nt.as
|
| Temų priemonės |
Ieškoti šioje temoje |
|
|
|
| Vaizdavimo būdai |
Linijinis būdas
|