Vieta
Atgal   GERAS > Kitos temos > Kompiuterinė įranga
Vartotojo vardas
Slaptažodis

Atsakyti

Temų priemonės Ieškoti šioje temoje Vaizdavimo būdai
Senas 2010-02-07, 19:29
Wiav Wiav atsijunges
Eilinis

Prisijungė: Jul 2009
Amžius: 16
Žinutės: 15
Įtaka: 0
Wiav yra teisingame kelyje
Speedtouch 585 v6 nepaskirsto neto

Sveiki,
iškilo tokia dilema. Pasijungiau speedtouch 585 v6 modema su wirales. Man wirales'o realiai nereikia, man reikia tik, kad skirstytų wire "kabelini" interneta. Pas mane Teo optimalus (paprastas). Susirašiau softa visa ir pnš. Manuala atsisiunčiau, bet apie tai nieko ir nerašo. Bandžiau daryti kas ten parašyta ir pnš. O kas įdomiausia, kad kaip atsidarai speedtouch.lan langa per naršykle rodo kad abu pc pajungti. Nustačiau kad imti IP adresus (vidinius) kuriuos automatiškai sugeneruoja modemas ir nieko. Nueinu pasitikrinti ip ir rodo tą mano senajį išorini ip. Gal žinote kame problema?
Atsakyti su citata
Senas 2010-02-07, 20:09   #2
WildeX
Kapitonas

WildeX'io(ės) Avataras

Prisijungė: Jan 2007
Amžius: 18
Žinutės: 421
Įtaka: 14
WildeX yra pakankamai populiari asmenybė
Citata: Speedtouch 585 v6 nepaskirsto neto

Cituoti:
Parašė Wiav
Sveiki,
iškilo tokia dilema. Pasijungiau speedtouch 585 v6 modema su wirales. Man wirales'o realiai nereikia, man reikia tik, kad skirstytų wire "kabelini" interneta. Pas mane Teo optimalus (paprastas). Susirašiau softa visa ir pnš. Manuala atsisiunčiau, bet apie tai nieko ir nerašo. Bandžiau daryti kas ten parašyta ir pnš. O kas įdomiausia, kad kaip atsidarai speedtouch.lan langa per naršykle rodo kad abu pc pajungti. Nustačiau kad imti IP adresus (vidinius) kuriuos automatiškai sugeneruoja modemas ir nieko. Nueinu pasitikrinti ip ir rodo tą mano senajį išorini ip. Gal žinote kame problema?
Optimalus plius? Imk mano konfiga pamegink, man veikia viskas nepriekaištingai Kažkada ir man teko šitaip knistis, kai norėjau planą pakeist į optimalų plius, nes tipo kitus protokolus jau naudoja..
Prikabinti failai
Failo tipas: rar user.rar‎ (11.7 KB, 34 siuntėsi)
WildeX atsijunges   Atsakyti su citata
Senas 2010-02-07, 20:25   #3
Wiav
Eilinis

WildeX - Pas mane paprastas optimalus. Ir kur tą configą dėti?
Wiav atsijunges   Atsakyti su citata
Senas 2010-02-08, 14:09   #4
WildeX
Kapitonas

WildeX'io(ės) Avataras

Beja kodėl nenaudoji plius plano? 4x greitesnis o kaina tapati..
Ok, eini į speedtouch main page, kairėje spaudi speedtouch, toliau spaudi configuration ir apačioje save or restore configuration. Pasidaryjk backupa esamo konfigo, kad nieko nesugadintum. Galiausiai pasirenki mano siųstą user.ini ir spaudi restore configuration
Sekmes
Senas 2010-02-08, 19:53   #5
Wiav
Eilinis

Dabar net neatidaro speedtouch.lan, tai nuresetinau ir per naujo surasiau softa. Ir vistiek tas pats. Net neatidaro speedtouch.lan :|
Senas 2010-02-09, 05:43   #6
WildeX
Kapitonas

WildeX'io(ės) Avataras

kokį tu ten dar ta softą keiti? Palikt reikejo firmware!! Confige ten visos problemos pas tave.. Beja ne=inau k1 tu 2ia vadini speedtouch.lan, bet jei nori 5eiti 5 modema megink //192.168.1.254/
Senas 2010-02-09, 06:44   #7
Wiav
Eilinis

Na matai įdėjau tavo configa, žiūriu nieko. Restartinau modema, žūriu jau nebejungia modemo per: 192.168.1.254. Tada galvoju softa perrašysiu. Perrašiau ir visviena nieko. Gal žinai kaip visai ištrinti softa ta prasme ir iš kompo ir iš modemo? kad viską per naujo sudėt.

EDITED:
Išsiaiškinau, kodėl neveikia ant dviejų pc. Todėl, kad pats TEO paprasto optimalaus interneto neleidžia skirstyti. Dabar tik reikia susitvarkyti, kad atidarytų modemą per naršyklę: 192.168.1.254

Paskutinį kartą redaguotas Wiav : 2010-02-09 07:11.
Senas 2010-02-09, 19:52   #8
WildeX
Kapitonas

WildeX'io(ės) Avataras

Cituoti:
Parašė Wiav
Na matai įdėjau tavo configa, žiūriu nieko. Restartinau modema, žūriu jau nebejungia modemo per: 192.168.1.254. Tada galvoju softa perrašysiu. Perrašiau ir visviena nieko. Gal žinai kaip visai ištrinti softa ta prasme ir iš kompo ir iš modemo? kad viską per naujo sudėt.

EDITED:
Išsiaiškinau, kodėl neveikia ant dviejų pc. Todėl, kad pats TEO paprasto optimalaus interneto neleidžia skirstyti. Dabar tik reikia susitvarkyti, kad atidarytų modemą per naršyklę: 192.168.1.254
keistuolis tu... Tai blemba kodėl neužsisakai to plius plano? viskas ko tau reik paskambint ir paprašyt ir turėsi 4x neta greitesni.. Ir rouderis bus sukonfiguruotas jau su mano configu :/ O jei jau tikrai problema ir nieko nebepadarai tai parašyk man į privatą skypą savo.. Aš ten apie 100mb visokio softo turiu, įvairių firmware, nes kaip ir sakiau pats nemažai problemų turėjau kol paskirsčiau..
Senas 2010-02-10, 16:31   #9
Wiav
Eilinis

Mano sutartis dar senojo plano galioja...Negaliu pasikeisti. O ir už modem reikia mokėti. Bet turiu savo.

P.S. Rašo, kad pilnas tavo privatas.
Atsakyti

Šiuo metu šią temą skaito: 1 (0 nariai ir 1 svečiai)

Temų priemonės Ieškoti šioje temoje
Ieškoti šioje temoje:

Praplėsta paieška
Vaizdavimo būdai

Žinučių rašymo taisyklės
Tu negali kurti temų
Tu negali atsakinėti