PDA

View Full Version : Pagalbos del Fps


skvickis
2007-05-03, 14:53
Turiu Pc (Nebloga kaip man atrodo) 7800 gs vaizdo plokste 2gigai ramu procas 2.2 ir maitblokis 400w fps'so turiu tik 40-80. Kompas formatuotas pries 4 dienas nera firusu kaii jungiu zaidimai firewalla isjungiu.Paciam zaidime viska netgi low padarau vietiek tik 40-80 :( PLYZ HELP

BloodNectar
2007-05-03, 14:58
Turiu Pc (Nebloga kaip man atrodo) 7800 gs vaizdo plokste 2gigai ramu procas 2.2 ir maitblokis 400w fps'so turiu tik 40-80. Kompas formatuotas pries 4 dienas nera firusu kaii jungiu zaidimai firewalla isjungiu.Paciam zaidime viska netgi low padarau vietiek tik 40-80 :( PLYZ HELP

koks tiksliau procas pas tave tas 2.2 Ghz ( 1 ar 2 branduoliu ? )

Kompas tai ishties geras.

paziurek ar Neperkaista kompas, su programa "EVEREST" ( cia jau pats susirasi crackinta versija per torentus ar DC++ krc )

Paziurek VGA nustatymus ar nepadarei kartais 16xAntiAliasing ar per dideles rezoliutcijos. VISKA KITA HIGH STATYK DRASIAI.

daugiau nzn kas galetu padet :/

skvickis
2007-05-03, 15:45
pas manes 1 pranduolis. per option css viskas padaryta Low ir tie anti analising biliner ir taip toliau o del rezoliucijos kaip ziurejau neturi itakos mano fpsuiu :(

stop war
2007-05-03, 15:54
Ai tai tavo procas letas...Keisk ji.

L33T
2007-05-03, 15:55
Ai tai tavo procas letas...Keisk ji.
Normalus pas ji procas....

respect
2007-05-03, 16:10
mano kompas :D : AMD Sempron 2600+ 1.86GHz ir tai ant geriausios grafikos zaidziu ir fps kibire buna iki 60 o megoj iki 40 :D

skvickis
2007-05-03, 16:54
pas manes AMD !!!!!

Beady
2007-05-03, 18:03
As nesuprantu ko jus norite ? Is lupenu ispausti auksa ? Kada suprasti kad tai neiimanoma, arti pas tave dar norma kompas tu dziaukis kad dar tiek turi FPS kiti ir su 20-40 losia ir nesiskundzia,o jei nepatinka pirk nauja pc arba zaisk kaip zaides su savo tuo pc. Blogiausiu atveju parsysiusk medinius(kvadratinius ginklu ir playeriu modelius) pasidarky konfiga ant very low viska isjung ir panasei, ir nusistayk dxlvl 7 ir turesi virs 100 fps bet losi kaip kokiam lego zaidime :bad: Mastyk tavo teise rinktis?
P.s. prie to pacio gi buvo tema apie FPS gi zmogaus akis virs 100( ar 70) fps net nepastebi skirtumo, vat jei fps krenta zemiau 40(30) tada pradedi matyti trukciojimus, bet lost dar imanoma, as su senu pc losdavau prie 15 fps (per susisaudymus) bet nesiskusdavau ir gerai varydava...

skvickis
2007-05-03, 18:43
Beady nusipirko nauja Pc db Sustras;)

Beady
2007-05-03, 18:54
beady visada tik naujas pc naujas pc bet kas gali ta nauja pc nusipirkti ieskok alternatyvu o ne naujas pc naujas pc.. tas pats per ta pati ..
Nu jus gal skiatyti nemokit :ranting3: ZIUREK KA RASAU:
Blogiausiu atveju parsysiusk medinius(kvadratinius ginklus ir playeriu modelius) pasidaryk konfiga ant very low viska isjung ir panasei, ir nusistayk dxlvl 7 ir turesi virs 100 fps bet losi kaip kokiam lego zaidime
Va ka siulau i ALTERNATYVA !
As pasakiau ARBA,ARBA.
Arba perki nauja PC
Arba darai cfg ir siunti skinus ir losi su kuo turi.
Kas dar neaisq ?
Beady nusipirko nauja Pc db Sustras
Aisq sustras nes man atsibodo lost zaidimus su low grafikom ir pasirinkau PIRMA ARBA, o jei tu negali nuspresti, arba zinai, kad neturi litu tada daryk KAIP SAKIAU !!!

Lithuanian Hitman
2007-05-03, 19:03
Turiu Pc (Nebloga kaip man atrodo) 7800 gs vaizdo plokste 2gigai ramu procas 2.2
Nu mano pc truputi lievesnis (pas mane gf6600:D), bet fps megoje ~60, kibire ~100

Optis
2007-05-03, 19:26
**** as irgi biski ant to zalias. seniau lodavau css viskas zeba budavo fps ~60-~80, laimingas be lagu losdavau. po keik laiko vel isirasiau css ir bb, fps nepatikesit iki 5 nukrenta... :D Krc biski besina, PC turetu vest, bent jau seniau vesdavo (Intel Pentium 4 3GHz, ATI Radeon 9600XT Series 256Mb, ramu gal biskuti mazoka bet uztekdavo: 512... Ko jam plemba gali trukti? Draivai visada atnaujinami pasmanes... css options irgi nera neiko ten max suvaryta, antialiasingai nuimti. krc nes su botais isijungus lagina. kame bataij? gal kam panasiai buvo? padekit :gb:

Beady
2007-05-03, 20:00
Nu viskas atgyveno tavo pc savo laika, cia seip daug ka pakeite tie updateitai viskas prasidejo nuo 36 updateito, poto prasidejo lagai (ir zaidimo reikalivimai pradejo kilti), jau man atsibodo kartoto, bet dar karta pakartosiu, kad jei neturi pinigu naujam pc tada DARAISI OPTIMALU CFG ir losi su tuo ka turi.

/////ALPINE
2007-05-03, 20:07
pas mane kompas ir senas :) P4 2.8ghz, 1gb ram, fx5200... megoj fps 15-50 ir gerai :) uztenka kiek yra :) bent ne masofkese 60 sieke ir galu lost :) nu esu pora komandu i cfg isiwedes dxlevelis 8.1 ir low wiskas ir uztenka man to :) yra lt naujam kompui bet taupau masinai, nezaisiu wisa gywenima gi :)

BloodNectar
2007-05-03, 20:08
Turiu Pc (Nebloga kaip man atrodo) 7800 gs vaizdo plokste 2gigai ramu procas 2.2 ir maitblokis 400w fps'so turiu tik 40-80. Kompas formatuotas pries 4 dienas nera firusu kaii jungiu zaidimai firewalla isjungiu.Paciam zaidime viska netgi low padarau vietiek tik 40-80 :( PLYZ HELP

sheip ish tikro viska CPU prastokas gadina viska :/

o kad rezoliutcija neitakoja Fps tai cia grynanesamone :D


dar pabandyk toki i concole irashyt:

mat_dxlevel 90


jei nepadeda reishkias kazkoks shudas yra ?! Wtf ?!? nu nesamone kazkokia :D

pas mane kompas ir senas :) P4 2.8ghz, 1gb ram, fx5200... megoj fps 15-50 ir gerai :) uztenka kiek yra :) bent ne masofkese 60 sieke ir galu lost :) nu esu pora komandu i cfg isiwedes dxlevelis 8.1 ir low wiskas ir uztenka man to :) yra lt naujam kompui bet taupau masinai, nezaisiu wisa gywenima gi :)

ash turejau ( senas mano kompas: AMD 2500+, 2x256 DuaL DDR 400, nForce 400 ULTRA MB, 5200 FX 128 MB 128 bit ( core 250mhz, memory 350mhz )

krc fps su mat_dxlevel 81, shaders low, texture high, water reflect world, models high, shadows high, 2xAntiAliasing 800x600 budavo 30-85 fps :) ir dar ishimtis Aztec mape kur vanduo yra tai kai apatcioj buni arba ziouri i vandeni tai tada buna 15-20 fps max :D :D :D nes ten texturos forcinamos 9 dx levelio o korta palaiko tik 1.1 shaderius o 9dx shaderiai yra 3.0 versijos tai springsta :D

Chain
2007-05-03, 20:29
updating driverius jei to nedarei

Optis
2007-05-03, 20:51
beady sorry nesiparink :D as ce apsilankau karta i menesi tj tikraj visu postu neskaitau ir neziuriu ka tu rasei :) nu reix kaska bandyt su cfg. gal kas susikonfigines ant lower? jeigu jo pametekit kelias komandas, kurias tvarkyt reik...

sharasss
2007-05-04, 17:15
krc pas jus nesveiki fps o.O P4 3GHz 512ramu GF-FX5500 krc MEGOJ daugiau 35 fps nenesa kai norm ziuri, saudynes kai yra isvis 15-20 :D Opti0nal, cfg komandu paieskok per foruma "Budai kaip padidinti FPS zaidime" ar kaip ten

IzR[hS]*-
2007-05-05, 13:25
Pas mane 1,4AMD ghz 512 ramu ;] 5200 geforrcas losiu viskas low tik shados high ir fps 90-110 tai cia gerai?

Lithuanian Hitman
2007-05-05, 14:33
*-']fps 90-110 tai cia gerai?
90-110 fps tai lb gerai :)

Optis
2007-05-05, 14:37
Biski senai as cfg koregaves... :) Nu bet taj lengva, tik priminkit kasnors kaip uzstatyt kad ijungus geima pasileistu autoexec.cfg? ar kaip jis ten :)

Beady
2007-05-05, 14:45
tas autoexec.cfg yra by default pasileidzia, t.y. tau tik i ji reikia irasyti komandas ir jis automatiskai pasileis vien jau is pavadinimo aisq AUTO.

respect
2007-05-05, 15:06
kazkas man atsitiko kiberzonos serve. man nerodo kaip kiti zaidejai uzsitaiso ginklus ir kaip deda bomba ka daryt :( megoj viskas ok :)

^Blade^
2007-05-05, 15:47
Is kur gaut tuos kvadratinius ginklu modelius,kad butu daugiau fps?Ir kitu modeliu?:)

Beady
2007-05-06, 13:54
Ultra High FPS models:
http://www.fpsbanana.com/skins/17876

Megaukites :mmhm:

Chain
2007-05-06, 14:59
net jei tragiskai fps reiktu,TAIS modeliais tikrai nesinaudociau :DD geriau jau 1.6 lost iskart

Wildeprox
2007-05-06, 15:10
pas mane kompas levas ir man nesvarbu tas fps nu aisku biski svarbu bet nelabai :rr: pas mane 40 ~ 60

`OnLiNe
2007-05-06, 16:08
Ash vienoj vietoj per paiesk radau vieno zmogiuko cfg ir as kaj darydavau Video test ada budavo 48 fps ir dar kazkiek gramu o db per Video testa buvo 108 fps su gramais. Tik zinoma sumazejo kokybe (nera seseliu, vanduo ir t.t.) Bet zinoma verta pabandyt :)

Chain
2007-05-06, 16:13
bet kai seseliai ant 0 neveikia pruzikas...pamastykit ar jum jo tikrai nereik

`OnLiNe
2007-05-07, 13:01
Man tai ne ;)