View Full Version : Test Drive Unlimited
Original'as
2007-04-05, 19:02
http://farm4.static.flickr.com/3044/3100209565_d5586a7603_o.jpg
Test Drive Unlimited
Išleidimo data: Kovo 20, 2007
Kūrėjas: Eden Studios (http://www.edenstudios.net/)
Leidėjas: Atari (http://www.atari.com/us/)
Platformos: PC, X360
Žanras: GT, gatvės lenktynės
Games.LT apžvalga (įvertinimas: 9.2) (http://www.games.lt/g/game.apzvalgos/1256)
Kas nenorėtų turėti keletą namų Havajuose su pilnais garažais prabangiausių automobilių? Tai turbūt statistinė daugelio, na, gal ne mūsų, bet bent jau Vakarų pasaulio gyventojų svajonė. Tačiau dauguma jos negali išpildyti ne tik gyvenime, bet ir žaidimuose — o juk virtualus pasaulis ir yra skirtas pildytis svajonėms. Būten tokią svajonę ir prabangaus tolimo gyvenimo viziją bando išpildyti naujosios lenktynės „Test Drive Unlimited“. Ne vienerius metus ruoštas ir (nenuostabu) atidėliotas, šis milžiniškas žaidimas pagaliau sugebėjo „susilipdyti“ ir visas žvilgantis stoti prieš mus. Ar mes patikėsime ir priimsime šią dovaną? Ar šiam žaidimui pavyks įsiterpti į vienvaldiškai vienos serijos dominuojantį žanrą? Tai labai svarbūs klausimai, apie kuriuos ir bandysiu pakalbėti.
„Test Drive Unlimitėd“ nėra iš niekur gimęs ir jokio pagrindo neturintis žaidimas. „Vieno hito stebuklų“ pasitaiko dažniau muzikos pramonėje, žaidimuose — kur kas rečiau. Norint kažko pasiekti, reikia ilgus metus dirbti, leisti žaidimus ir tobulinti savo produktą. Tokia ir buvo „Test Drive“ serija, iki „Unlimited“ turėjusi septynias pagrindines dalis ir po paskutiniosios ilgam pradingusi. Smulkiau istorijos mėgėjai gali pasiskaityti atskiroje išnašoje. Čia pakanka pasakyti, kad tai bene vienintelė KITA lenktynių serija, sugebėjusi išgyventi ilgesnį laiką, netgi pradėti šį žanrą ir seniau petys į petį konkuruoti su dabartiniais lyderiais. Pagaliau vėl mesta balta nosinė, atsirado pakankamai rimtas varžovas, galintis stoti į ringą su NFS.
http://images.atari.com.au/news/high/TestDriveUnlimited-McLarenCarrevealed18583.jpg
Man tai test drive nieko gudro... Važinėji dieną, grafika irgi ne iš gerųjų, mašinos nesidaužo...
Original'as
2007-04-05, 22:09
grafika irgi ne iš gerųjų, mašinos nesidaužo...grafika :D nėra dar lenktynių žaidimo su geresne grafika :gun_owned_h4h: jei kompas neveža max, tai nereiškia, kad grafika kalta :no:
na kartais nervina, kad nesidaužo TAVO mašina, čia todėl, kad kaikurios markės neleidžia vaizduoti jų auto sudaužytų, tiesiog išvis neparduoda tokios licenzijos :bad: bet aplinkinės no brand auto daužosi kaip reikalas, atleki ant 300km/h, visi banperiai nuskrenda, susilenkia šonas ir pati auto nuskrenda keliasdešimt metrų :D
grafika :D nėra dar lenktynių žaidimo su geresne grafika :gun_owned_h4h: jei kompas neveža max, tai nereiškia, kad grafika kalta :no:
na kartais nervina, kad nesidaužo TAVO mašina, čia todėl, kad kaikurios markės neleidžia vaizduoti jų auto sudaužytų, tiesiog išvis neparduoda tokios licenzijos :bad: bet aplinkinės no brand auto daužosi kaip reikalas, atleki ant 300km/h, visi banperiai nuskrenda, susilenkia šonas ir pati auto nuskrenda keliasdešimt metrų :D
Žinau kodėl nesidaužo mašinos su normalias pavadinimais... Sakai mano kompas varškėm apsipirdalinęs ir neveža? :gun_owned_h4h: Gali būti.... Be žinai ne ant GF 4 lošiu, kad neišvežtų. :) Mašinos gan detaliai atrodo bet pati aplinka labai nuskurusi... Carbonas gražiau atrodo :icon_idea:
Original'as
2007-04-05, 22:14
bet pati aplinka labai nuskurusi... Carbonas gražiau atrodo :icon_idea:nejuokink, carbon vos matos 1m kas nuo kelio nutolę, aplinkosi išvis nėra, nes naktį nieko aplink nesimato..
1. arba loši, ne ant maximalios grafikos.
2. arba nelošei normaliai ir net nematai, viso map.
papostinsiu savo screen :)
stop war
2007-04-05, 22:15
Cia gal zmones as biski offtopica padarysiu,bet man reikia zinot:ar su mano grabu 1.8ghz,1gb ram,fx5500 apsimoka siustis ar ne?
nejuokink, carbon vos matos 1m kas nuo kelio nutolę, aplinkosi išvis nėra, nes naktį nieko aplink nesimato..
1. arba loši, ne ant maximalios grafikos.
2. arba nelošei normaliai ir net nematai, viso map.
Grafika nustatyta High. Lošiau neperdaugiausiai bet kai lošiaus tas kelias lenktynes nepasakyčiau, kad labai patiko... Tiesiog ne mano skonio žaidimas ir tiek... :icon_idea:
Original'as
2007-04-05, 22:18
Tiesiog ne mano skonio žaidimas ir tiek... :icon_idea:tai prie ko čia grafika??? :D
Cia gal zmones as biski offtopica padarysiu,bet man reikia zinot:ar su mano grabu 1.8ghz,1gb ram,fx5500 apsimoka siustis ar ne?man su E6300@3ghz; 1gb ram; 7900GS tik ~70fps ant 1024x768, full HDR, max grafikos.
jokio smagumo ten lošt ant low grafikos, be HDR, nes tame ir kampas, kad aplinkos šešėliai net salone matomi, kai leki pro stulpus medžius ir t.t. :)
stop war
2007-04-05, 22:26
Vistiek knieti isbandyt,man gameplay svarbiausia,o tai bent patemtu ant low be lag?
Original'as
2007-04-05, 22:29
Vistiek knieti isbandyt,man gameplay svarbiausia,o tai bent patemtu ant low be lag?
CPU : Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+.
GPU (Video Cards) : ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. SPU (Sound Cards) : DirectX 9.0 compatible Sound Card.
System Memory : 512 MB, 1 GB recommended
Hard Disk free space: 8 GB DVD drive: 8x minimum
DirectX 9.0C (included)nerašo, kad FX5500 tinkama, mažiausiai 6600GT, beto CPU per lėtas.
Original'as
2007-04-05, 22:38
čia su Koenigsegg CCR? beje turėtų daugiau tuninta traukt, jau buvai užtuninęs?
šiaip tai čia vis dar greičiausia mašina pasaulyje, nes bugati dar oficialiai neaplenkė jos ~415km/h.
VIDEO max grafikono http://video.google.com/videoplay?docid=5741271220910624090
Original'as
2007-04-05, 22:47
Cia Saleen S7, su 3 tiuningu, 1000 bhp :) ir costum color
Koenigsegg turėtų dar daugiau traukt (1000bhp by default :D), nes tikrovėj greičiausia mašina oficialiai, o ne oficialiai jau bugati aplenkė.
ai beje, Koenigsegg nėra, nes jis prie extra car :( o tipo ant PC download'ai dar neveikia, tik su xbox galima su ja lošt.
Test Drive Unlimited: Koenigsegg CCR Highway Fun :gun_owned_h4h: 276mph
http://www.youtube.com/watch?v=FxKWNJbVf1U
iš A klasės man ENZO ferrary geriausia, nors ir lėta palyginus su kitom, bet labai smagu vairuot :)
Ė, tai ką niekas dar neturi extra cars atnaujinimų? Nes labai jau knieti išbandyti :oi:
Original'as
2007-04-06, 18:09
Turiu sita, bet jin leta
tai iš kur pūtei? nes čia jau extra car.
na lėta ar ne, bet tave aplenkė per tą video :p
Turiu sita, bet jin leta
tai turi ar tik meluoji :D iš kur siuntei??
Original'as
2007-04-08, 13:53
ai jo, radau, ten su spykeriu venoj parduotuvėj, tai ir nematydavau, nes žiūrėdavau šūdą spyker parduoda ir vis pražiopsodavau. :D
Turiu sita, bet jin leta
bet čia ne tas modelis :no: Koenigsegg CCR turi ~1000bhp by default, o čia tik Koenigsegg CC8S.
CCR prie extra mašinų, tai reik pūst atskirai. beje kai žiūrėjau net'e, tai daro BMW modą, bus ir M6, bei X5, šiaip išvis užknisa, kad džipų nėra, o per piewas galima važiuot.
beje tokio žemėlapio kaip tik ir ieškojau, nes tas kur DVD buvo sux, tik parduotuvės sužymėtos. :)
http://img182.imageshack.us/img182/282/11601tduultimatemap1223hj5.jpg
Grafika gal ir nieko bet nera veikso, nuobodus zaidimas.
Nu va tą ir norėjau pasakyt. Nuobodus labai žaidimas. Jokio veiksmo
Original'as
2007-04-08, 15:56
veiksmas nelinijinis kaip nfs, o laisvai pasirenkamas kaip kokiam GTA. nuvažiuok pas ką nors ir gausi misijų nuo prekės, žmogaus, automobilio nuvežimo, iki įvairių lenktynių. įvykdęs kaikurias misijas, gausi ne tik bapkių ir galėsi nusipirkt naują auto ar psitunint, bet ir atsirakins kaikurie naujį concept mašinų modeliai ar motcai. veiksmo daugiau nei nfs, tik jis nelinijinis, todėl pats turi važiuot ir rinktis misijas pagal savo lygį.
Sakyk Orginalai, gal kas jau girdėt iš extra cars fronto? Gal jau net turi?
Original'as
2007-04-10, 01:20
ten tai žiauri misija, kur tour aplink salą :D dėl tos alfos neapsimoka...
aš tai jau prieš paskutinį lygį pasiekęs tipo expert ar kaip ten, vieno medalio trūksta iki paskutinio. dabar noriu tik visas auto gabenimo misijas įvykdyti, kad atsirakintų concept cars, tada jau ir palenktyniaut su tokias žvėriukais galėsiu kaip tas concept ford GT :D kur D klasėj nerealiai visas lenkia savo parametrais :gun_owned_h4h: dar porą conceptų žiauriai gerų yra.
beje ką tik iš kauno grįžau, va kokį ten concept car'są radau :gun_owned_h4h:
super 5 tiuning žiag concept 2 :D
pirmas conceptas jau seniau rodytas :D http://video.google.com/videoplay?docid=-4329124344802666699
Gal buvot kas pateke i secret island?
yakkuTekno
2007-04-10, 10:19
Nezinau, man asmeniskai grafika labai silpna pagal toki zaidima. ;// Tikejausi 2x geresnes.
gal ce biski i offtopicas, bet skaitau jusu zinues ir seile varva:oi:. taj vat turiu as ta TDU taciau manes praso cd-key aktyvuoti. is kur man ta key gauti, gal galit pasakyti is kur patys siuntetes?:icon_jook:
Aš siunčiaus iš LM. CD-key'ju radau to torrent'o komentaruose. Kiek žinau čia skelbti negalima, ar klystu?
Original'as
2007-04-12, 18:36
kam nors būna tokių bairių? man tai 1 kart iš 3kartų leidžiant grajų taip užsikrauna, tada darai quit ir vėl paleidi, viskas ok. truputį užknisa, nžn ar čia nvidios driveriai liewi, nes kai pirkau prieš pusmetį 7900GS, tai ir neišleido jokių naujų drivų 93.71 ar patcho reik TDU, bet lyg dar nėra patchų :icon_idea:
Imsiu sita graju ant PS2.
uploader
2007-04-12, 21:36
kam nors būna tokių bairių? man tai 1 kart iš 3kartų leidžiant grajų taip užsikrauna, tada darai quit ir vėl paleidi, viskas ok. truputį užknisa, nžn ar čia nvidios driveriai liewi, nes kai pirkau prieš pusmetį 7900GS, tai ir neišleido jokių naujų drivų 93.71 ar patcho reik TDU, bet lyg dar nėra patchų :icon_idea:
Megink situos! nVidia Forceware Version 93.82 beta
http://rapidshare.com/files/25091774/nvidia-forceware_93.82-2kxp.rar (http://rapidshare.com/files/25091774/nvidia-forceware_93.82-2kxp.rar)
Original'as
2007-04-12, 22:40
čia grybas kažkos, BETA :bad: , nvidios svetainėj, tik šitie tėra, kuriuos jau seniai turiu
Version: 93.71
Release Date: November 2, 2006
visad ATI plokštes naudojau, tai ten per mėnesį po kelis kart updatina, specialiai naujiems grajams optimizuoja, o nvidia jau pusę metų neupdatina..
visad ATI plokštes naudojau, tai ten per mėnesį po kelis kart updatina, specialiai naujiems grajams optimizuoja, o nvidia jau pusę metų neupdatina..
Nu Ati vien už tai ir gerbiu, kažkur kas mėnesį išeina nauji.. Tik kažkaip man su naujais draiveriais labai jau nekaip spartinas, tai isirašęs iš gamintojo cd ir paspartinęs truputuką nuo 574 iki 614 ir memory nuo 682 iki 736.
Original'as
2007-04-13, 17:02
Jūsų mėgstamiausi auto.
mano tai
1. ENZO
2. Crysler
3. Ducati 999
beje dar klausimėlis, gal kas turi visą car listą su greičiais ir per kiek pasiekia 100km?? kad nereiktų po parduotuves važinėt ir kas kart žiūrėti kuri toje klasėje greičiausia :no:
http://img19.imageshack.us/img19/5229/enzofdg7.jpg
beje ir aš laimėjau tą tour aplink salą :D 48min užtruko :D su ENZO Ferrary, kai priešininkai su visokio selen ir maclaren buvo, kurios net visa sekunde greičiau įsibėgėja ir spaudžia 400km/h, kai mano ENZO tik 350km/h, bet somehow nuo kalniuko išpirdinau visus 367km/h :gun_owned_h4h: http://img440.imageshack.us/img440/7526/enzo4hk7.th.jpg (http://img440.imageshack.us/img440/7526/enzo4hk7.jpg) http://img84.imageshack.us/img84/9066/20070413163545vj7.th.jpg (http://img84.imageshack.us/img84/9066/20070413163545vj7.jpg)
dabar už tuos $200k užsituninsiu ir iki 400km/h :) ir kam reikalinga ta alfa conceptinė C klasės, kai jau ENZO Ferrary turi ar kitą A klasės auto...
The_PoWeR
2007-04-14, 12:13
Xebra koks vertification kodas ?
Isjungiu TDU ir praso vertfikuot kazka -.-
Original'as
2007-04-14, 13:18
Xebra koks vertification kodas ?
Isjungiu TDU ir praso vertfikuot kazka -.-
nereik ten jokių kodų :no: gali pabandyt fixed exe užsimest http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_test_drive_unlimited.shtml
nereiks nei DVD, nei kito šlamšto :mmhm: nebent ten kai kuri profilį, tai siūlo ir online susikurt, bet tik su legal versija gali lošt online, tiesiog nieko nerašyk, susikurk tik offline profilį ir viskas. online vistiek dabar nieko gero neduoda, nes dar neveikia extra mašinų siuntimas ir t.t.
uploader
2007-04-14, 15:03
Hm Hm Hm ..... :( tik noobu nevadinkit. :D bet kaip reikia apziurinet masinos salona :) Niekur nerandu. sedziu uz vairo bo visus mygtukus klavos praspaudinejau ir pishhh...
Hm Hm Hm ..... :( tik noobu nevadinkit. :D bet kaip reikia apziurinet masinos salona :) Niekur nerandu. sedziu uz vairo bo visus mygtukus klavos praspaudinejau ir pishhh...
Tiesiog reikia prie Controls pačiam nusistatyti ;)
Original'as
2007-04-14, 15:30
ten neužstatyta by default, tik parduotuvėj su pele veikia, bet šiaip su klava nežaidimas tokio game :no: mažiausiai reik game pad'o su analoginiais stick arba vairo :mmhm: nes kitu atveju nėr smagumo, nes su klava negali paspaust pusę greičio pedalo ar pusiau vairą pasukt. :bad: todėl ir verkia vaikai, kad š žaidimas, nes ant nfs belekoks valdymas, nesvarbu spaudi visad tapkę dugnas ir vairą suki iki galo, krc skrendi :D o čia žaidimas link simuliacijos, bet iki jos dar toli...
veikia visi bairiai kaip left foot braking ir t.t. žaidimo fizika tikrai nebloga, tik minusas, kad nesidaužo tavo mašina, tai p ar užleki ant bordiūro su ferrary ar ant tvorelės, bet šiaip jaučias kai ant bordiūro 350km/h užleki :mmhm: o su kokius pontiac tai plauki per bordiurus, nes tespaudžia 200km/h :mmhm: ir dugnas aukštai, su kokia ENZO ferrary sumėto ant bordiūro užlėkus ir tėškies į medį :D ir labai barška ferraris kai per nelygumus važiuoji :D ko visai nedaro audi TT ar pontiac'as.
Original'as
2007-04-15, 23:31
šiandien atradau, kad ir motcų transporterio misijos būna :)
Nu ką pagaliau išbandžiau šitą grajų ir nepasigailėjau...NFS tikrai to NIEKADA nebus nors ir kaip stengtusi....Dbr ušsivežiau ant šito turbūt dar lošiu dar ilgai.
Original'as
2007-04-23, 00:36
Nu ką pagaliau išbandžiau šitą grajų ir nepasigailėjau...NFS tikrai to NIEKADA nebus nors ir kaip stengtusi....Dbr ušsivežiau ant šito turbūt dar lošiu dar ilgai.
aš jau nuo 2007-03-24 lošiu ir dar tik trečdalį perėjau :rofl:
http://www.blogas.lt/originalas/232002/pc-game-test-drive-unlimited-video.html
http://www.blogas.lt/originalas/241751/the-best-of-test-drive-unlimited.html
beje, jei jau įsidiegėt, tai turėsit lošt visą gyvenimą, bent Atari taip mano, nes ištrynus Test Drive Unlimited jums neužsikraus langinės :gun_owned_h4h: turėsit ir win perrašyt, na aš nebandžiau, bet kas ištrynė, tai keikės, kad win nesikrovė :D
oh tada net rasyt neapsimoka
Aš išbandžiau ant PlayStation 2.
easyTarget
2007-04-23, 15:07
beje, jei jau įsidiegėt, tai turėsit lošt visą gyvenimą, bent Atari taip mano, nes ištrynus Test Drive Unlimited jums neužsikraus langinės :gun_owned_h4h: turėsit ir win perrašyt, na aš nebandžiau, bet kas ištrynė, tai keikės, kad win nesikrovė :D
Ištryniau, nes nepavežė, nieko panašaus nepatyriau. :)
Ištryniau, nes nepavežė, nieko panašaus nepatyriau. :)
Jo, čia greičiausiai mitas :rofl:
Arba Atari norėdama amžinai palikti savo kūrybą mūsų a.k sumąstė šitaip.. :gun_owned_h4h:
Original'as
2007-04-23, 17:40
nebandžiau, bet kiti sakė, kad neužsikrovė XP, ištrynus, tai teko su safe mode leisti ir restore point atgamint.
P.S. pagaliau laimėjau pusę lenktynių, bet čia tik lenktynių, driving, curier, models ir t.t. misijos čia neįsiskaičiuoja, o jų daugiau, nei race yra :D
Nu aš jau 42% Game Progress..
Kažkaip dabar padariau pertrauką su TDU, jau kokią savaitę nežaidžiau.
na man sitas zaidimas kazkoks -niurus- nes nera ce ne tiuningo tik vazineji ir ,man nepatinka tokios super masinos geraiu carbonas va nusipeki supra padarai gerai reidance ir losi kazkoks veiksmas driftas gaila drago nera
na man sitas zaidimas kazkoks -niurus- nes nera ce ne tiuningo tik vazineji ir ,man nepatinka tokios super masinos geraiu carbonas va nusipeki supra padarai gerai reidance ir losi kazkoks veiksmas driftas gaila drago nera
Man atvirkščiai, Carbone nematau nieko gero... Trumpa šūdo krūva :bad:
O TDU sunkiau biški, automobilų pasirinkimas, aplinka ir t.t..
Carbone nervina, kad i belenkokį posūkį gali isirašyt 250km/h greičiu.. O padangos tik vos vos cypteli..
TDU kolkas man geriausias Driving/Race tipo žaidimas :mmhm:
Plius dar kai aš su vairiuku žaidžiu tai TIESIOG pasaka!
Original'as
2007-04-23, 19:14
yra ir čia tuningas :p tik čia iškart visą packą perki, o ne atskirai detalėm, bet tuninguojas ir išvaizda ir performance. :)
Plius dar kai aš su vairiuku žaidžiu tai TIESIOG pasaka!be analoginio valdymo, net nėr ko pradėt :D nes čia ne NFS kai tapkė dugnas, vairas max į šoną ir skrendam. :D su klava turbūt net neįmanoma suvaldyt auto kaikurios misijose, pvz kur per speed traps pralėkt su senovinę G reikėjo 194km/h kai ji max 250tetraukia, o nėr kur įsibėgėt.
yra ir čia tuningas :p tik čia iškart visą packą perki, o ne atskirai detalėm, bet tuninguojas ir išvaizda ir performance. :)
Argi tiuninguojasi išvaizda? :nea:
Arba nepastebėjau arba labai jau nežymiai..
Man kažkodėl nesitiunina...Nusipirkau Ant Mustango 3 tuning packą ir isvaidzda nepasitinino...Kolkas as perejau 2 procentus per dvi dienas :)
Original'as
2007-04-23, 20:50
Argi tiuninguojasi išvaizda? :nea:
Arba nepastebėjau arba labai jau nežymiai..
ant tų mašinų, kur custom pack'ai tinka, keičias ir išvaizda :p
nuspirkt ford kabrioletą tą E klasės ir nuvaryk tunint, bus gamyklinis ford tuningas ir custom, užsidės stogo atramos ir t.t. :mmhm:
ant tų mašinų, kur custom pack'ai tinka, keičias ir išvaizda :p
nuspirkt ford kabrioletą tą E klasės ir nuvaryk tunint, bus gamyklinis ford tuningas ir custom, užsidės stogo atramos ir t.t. :mmhm:
Gal žinai dar kokiem automobiliam pasikeičia išvaizda?
Original'as
2007-04-23, 20:59
aš jų netuninu, nes custom packai liewą performance duoda, gamykliniai gana normaliai lenkia juos, ten net 0,2s prarandi įsigreitėjimo ir t.t. todėl ir netuninu :no:
dar tuninas shelbis, daugiau neatsimenu, šiaip amerikietiškos daugiausiai...
geltonas: ford 3 pack'as
raudonas: saleen 3 pack'as
gal kaip zaidimas Test Drive Unlimited ir lenke carbona bet tiuningo adzvilgiu nera ka kalbet
Šeip tuninti ne pati žaidimo esmė.Esmė yra ta kad gerai pasivažinėti ir pasisausti gatvėmis...Tu man pasakyk ar Carbon'e yra Free Roam??Ne nėra...Carbon'e žymiai sunkiau farus rasti o per šitą vos įsitrenki i mašiną ir vos neužsirauni.
carbone nera Free Roam tu gal jo neloses
Taip nelošęs pas save,bet pas kitus lošęs.Taigi neparink man čia eik ir žaisk savo carbona.
Tai jis ir sako kad NERA ! ;)
kiek ratu zmogau sendien prarijiai net nezinai ka kalbi .Ir kaip tau atrodo kas gi ce http://img108.imageshack.us/my.php?image=carbonuz1.jpg kartais ne free roam
Original'as
2007-04-23, 22:01
carbono grafika sucks vat :gun_owned_h4h:
net most wanted buvo geresnis, o carbonas vien naktį, krc už 5metrų jau nieko nesimato. :no: nėr carbone išvis aplinkos grafikono :p
o test drve unlimited reik naujausio kompo, bei vairo, kad jį galima būtų lošt, nes aš suprantu, kad jis šūdinai atrodo, kai ant low grafikos loši :p bet čia ne žaidimas kaltas, kad kompai jūsų netraukia, beto ne su klavą jį lošt.
carbono grafika sucks vat :gun_owned_h4h:
net most wanted buvo geresnis, o carbonas vien naktį, krc už 5metrų jau nieko nesimato. :no: nėr carbone išvis aplinkos grafikono :p
o test drve unlimited reik naujausio kompo, bei vairo, kad jį galima būtų lošt, nes aš suprantu, kad jis šūdinai atrodo, kai ant low grafikos loši :p bet čia ne žaidimas kaltas, kad kompai jūsų netraukia, beto ne su klavą jį lošt.
Nu mano kompas dar traukia ant max nustatymų su anti alaizingu tuo 2x, fps apie 36 būna. O be vairo žaist tai nesamonė, kaimynas su klavia lošia tai jau kai toliau nuejo, rungtynėse pradėjo reikėti tikslumo, o su klave tikslumo 0!
Сarboną tai aš irgi lošiau kai tik pasirodė, bet kaip per dvi dienas viską perėjau.. Neįdomu.. TDU pereiti trunka šiek tiek daugiau laiko.. :rofl: :rofl:
as nesakau kas jis blogas tik sakau kad carbon man labaiu patinka
Original'as
2007-04-23, 22:54
man 1204x768 viskas max ir HDR eina 60FPS, ant 1280x1024 50fps, tai lošt galima, bet jei nors 15fps mažiau trauktų, jau nebūtų jokio malonumo lošt..
o pas jį mačiau, net Carbon kampuotas :rofl: tai ką ten kalbėt apie TDU, carbono reikalavimai šūdas ir niekas lyginant su TDU.
man 1204x768 viskas max ir HDR eina 60FPS, ant 1280x1024 50fps, tai lošt galima, bet jei nors 15fps mažiau trauktų, jau nebūtų jokio malonumo lošt..
o pas jį mačiau, net Carbon kampuotas :rofl: tai ką ten kalbėt apie TDU, carbono reikalavimai šūdas ir niekas lyginant su TDU.
pas ka matei
hmm, kad žinok kai pas mane apie 36 yra tai jokio diskomforto nejaučiu, net nematau strigimo. Gal esi bandęs 3d markus prasukt kokius? Įdomu būtų rezultatus pamatyt.
Original'as
2007-04-24, 00:08
tai svarbu, tik kad niekad žemiau 30fps nenukristų, todėl iš esmės vidutiniškai tie 60fps nereikalingi, bet kai toks vidurkis, tai tikrai visad >30fps :) o šiaip tai kai iš vietos visi rauna ir daug dumų pridaro, tai fps kokių 10-20numuša :D
3dmark'as kaip visad pieno riebumą rodo :D 18 372morkos
na čia senas screen kai tik kompą nusipirkau, dabar buvau virš 3Ghz pakėlęs CSSerių super PI rezultatai įmesti..
http://img301.imageshack.us/img301/4329/3dmark30ghzeh7.jpg
sis zaidimas labiau skirtas online'ui, todel ir nera veiksmo.
nieko asmenisko bet kazin ar per Test Drive Unlimited taip padarytai http://www.youtube.com/watch?v=Np1gwb5Qdv4&playnext=1
hmm, nu aš su 2003 marku tiek renku:
Original'as
2007-04-24, 17:56
hmm, nu aš su 2003 marku tiek renku:
sakau pieno riebumą rodo, mano procas sukas ant 3ghz, ant 1,86ghz rinkdavo gal tik 500morkų mažiau. :gun_owned_h4h: o overclock dvigubas ir superPi vos ne dvigubai greičiau skaičiuojas :mmhm:
ant CSS megoj ir FPS boost'as nerealus su tokiu OC, o ant stress testo nėr didžiulis keliasdešimt fps, nes pvz.: megoj reik CPU galingo, kad daug žmonių fiziką apskaičiuotų.
--------
Šian mieste mačiau Chrysler Firepower :gun_owned_h4h: bet negali būt :D juk ten koceptas, bet krc prieky grotelės ir kapotas grynai toks, Chrysler ženkliukas, stogas visas stiklinis iki bagažinės ir ta antenėlė dega, kai stabdo :D krc grynai firepower, tik nesupratau iš kur jie jį gavo??? :D nespėjau su telefu nufotkint :(
sakau pieno riebumą rodo, mano procas sukas ant 3ghz, ant 1,86ghz rinkdavo gal tik 500morkų mažiau. :gun_owned_h4h: o overclock dvigubas ir superPi vos ne dvigubai greičiau skaičiuojas :mmhm:
ant CSS megoj ir FPS boost'as nerealus su tokiu OC, o ant stress testo nėr didžiulis keliasdešimt fps, nes pvz.: megoj reik CPU galingo, kad daug žmonių fiziką apskaičiuotų.
--------
Šian mieste mačiau Chrysler Firepower :gun_owned_h4h: bet negali būt :D juk ten koceptas, bet krc prieky grotelės ir kapotas grynai toks, Chrysler ženkliukas, stogas visas stiklinis iki bagažinės ir ta antenėlė dega, kai stabdo :D krc grynai firepower, tik nesupratau iš kur jie jį gavo??? :D nespėjau su telefu nufotkint :(
Mano OC yra 2880mhz. Tai gal tą Chrysler'į sumaišei su CrossFire? Nes jau labai panašūs man šie modeliai..
Original'as
2007-04-24, 19:41
Tai gal tą Chrysler'į sumaišei su CrossFire? Nes jau labai panašūs man šie modeliai..priekis, tai toks pats, bet galas crossfire visai kitoks, toks liewas. o šitas firepower toks aston martino užpakalio rip off (ypač man tas ženkliukas ant galo, toks kaip aston martin, tik didesnis, todėl žiauriai užneša į Vnaquish ar DB9) :D "lygus" ir lempikės pailgos, beto sakau net ta antena užsidegė, kai prie sankryžos pristabdė ir stogas visas stiklinis, šiaip praktiškai visas viršus atrodo stiklinis realiai, su tais plonais rėmais. tikrovėj žymiai geriau atrodo.. :)
K A T A R A S
2007-04-26, 02:39
Būna kam, kad pvz pasivažinėji truputi 15-30min ir dingsta garsas? Nes mane krc jau užknaisiot baigia šita problema. Pas mane Creative Soundblaster Audigy Platinum. Draiveriai naujausi, žaidimas orginalus. Sakau reiks pabandyt su on-board garsiakorte.
Original'as
2007-04-26, 19:18
man ir būna, bet labai jau retai, tik kelis kart taip buvo. kartais leki su ferrary, ir pyst - tyla :D tai esc paspaudi į meniu ir dar kart atgal į game, ir ok vėl :)
bet sakau, man tik kokius 5 kart buvo, tai manęs visai nenervina..
Original'as
2007-04-26, 22:58
pagaliau atsirakinau firepower'į :lol: man labiausiai praeina su juo cruisint po gatves, kai nereik rimtai lenktyniaut, nes lenktynėms ENZO Ferrary, kur visus dulkina net keliom minutėm kartais :je:
esu bandes iwajriu zanru lenktys ...pasakysiu atwarijaj per mazaj spalwu sitam game..pliusas tas kad be orginla cd galima online zajsit...daugiau nieko gero nematau :P
esu bandes iwajriu zanru lenktys ...pasakysiu atwarijaj per mazaj spalwu sitam game..pliusas tas kad be orginla cd galima online zajsit...daugiau nieko gero nematau :P
Argi gali online žaist su piratiniu? Kažkaip abejoju..
carbonas ejo ir be originalio cd..colinas tajpat ajdawo be orginalio cd....:)
carbonas ejo ir be originalio cd..colinas tajpat ajdawo be orginalio cd....:)
Čia patikėk - neina.. Bent kiek aš žinau ir kiek bandžiau
tj as pasakiau du ...kuris tau nejna ?
carbono be 1.3 online nepalosi ,o kad jy instaliuot reike turet orginala ir be kompakto jis nepasileidze nebent su kreku
Original'as
2007-04-27, 17:03
Pasiekiau šimpanzės lygį (chimp'ion :rofl: )
K A T A R A S
2007-04-28, 00:23
Ėj hebra,o kaip pvz reikia tiunint (nu padaryt kad greičiau eitų) mašinas? Kur reik ten važiuot? Nes dabar su Audi TT F klasės lakstau visur bet man jau kitur neleidžia nes tipo reik E klasės mašinikės, tai sakau ar verta tiunint ar pirkt? :)
Geradarė op0zicija
2007-04-28, 05:16
Ne nu jus cia kai kurie tai radot ka lygint.. Simuliatoriu TDU ir arcada nfs. TDU nera man labai idomus, tikrai veiksmo siektiek ir ivairoves truksta, bet ir nfs kuo tolyn tuo mano nuomone lievyn eina. Pirmasis Inderground buvo idomiausia dalis..
Plastiks
2007-04-28, 10:29
ar linkomanijoj yra TDU? Ir gal kas turi pakvietimu ?
Original'as
2007-04-28, 11:33
TDU nera man labai idomus, tikrai veiksmo siektiek ir ivairoves truksta, bet ir nfs kuo tolyn tuo mano nuomone lievyn eina.jei nemoki lošt, tai nieks nekaltas :rotflmao2: jei tau reik, kad veiksmas būtų linijinis kaip nfs, linijiniai grajai tuoj bus pamiršti. GTA, stalker, TDU ir visa kita, kur matei linijinį veiksmą? :p
o veikt ką, tai ten per akis. negali tunint mašinų, jų perdažyt su custom dažais, kol nelaimi kaikurių lentynių ir neatrandi tų parduotuvių, aš jau champion lygio, bet dar 1/4 map'o neatrasta :rofl: tik todėl, kad map tokio dydžio, kad dar nespėjau visur išvažinėt, nereik net rakint miestų ir t.t. nes TDU tiesiog milžiniškam map, atsibostą 100km pusvalandį lėkt ant 200km/h :gun_owned_h4h: o pradžioj su F ar E klasės mašinom, tai išvis ten tik kokiu 150km/h max :rofl: užmigsi kol aplėksi visą map.
@K A T A R A S kokios misijos tokią ir mašiną jami, jei dar daug liko F misjų, tai tuninį tą kibirą, jei jau vien E ar D, tai perki naują mašiną, na mano car list, nes truputį nervina, kai niekur nėr jokių car comparisonų, bet aš jau visų class max gerumo atradęs,
tai va maždaug mano toks list.
F Audi TT sport 5,9 250km/h - tiesiog nėr ten ką pirkt pradžioj :D
B KZ1 3,7 352 - labai pigi, bet greita, tai gerai lenktynės be apribojimų ar courier misijoms
E Mustang 4,6 264 - greitas acc kas man svarbiausia
E Pontiac GTO 4,6 275 - geriau tuninasi už mustangą, bei smagu važinėt, nes patogi driver seat, didleis langas, tas man ir svarbu, kai iš salono kamera lošiant :D beto best čia E klasės mašina, kai užtunini
D Aston Martin DB9 3,8 330 - greičiausia D klasėj
C TVR 3,4 336 - greičiausia C klasėj
A ENZO Ferrary 2,9 385 - geriausias handling A klasėj, o greičiau ir taip per akis belekokioj car A klasės :D
poto jau tik pagal simpatijas firmoms perki, dabar jau virš >30mašinų turių, tunintų ir ne :) nes už kolekcijas ir taškus duoda.
pirma reik atrast tos firmos tuninimo dirbtuves http://img215.imageshack.us/img215/4509/testdriveunlimitedml8.th.jpg (http://img215.imageshack.us/img215/4509/testdriveunlimitedml8.jpg)
BloodNectar
2007-04-28, 11:44
Pasiekiau šimpanzės lygį (chimp'ion :rofl: )
gera Evoliucija :D :D
kas nors pameskit torenta ish linkomanijos, vistiek ne jusu acc priskaitcios o cia gausis kaip nemokamas dwnloadas :)
K A T A R A S
2007-04-28, 15:42
vakar iki pat 3val lietuviskai losiau, pzdc kai paeme negalejau sustot, dabar darbe sedu apsmiges, tai vakar Pietuose ir Rytuose visas F ir E klases misijas praejau.
Pas mane car listas pakolkas dar mazas:
F - Audi TT ten su auksciausiasiu tiuningu super-quatro
E - Nisan 350Z irgi ten jau tipo tas pritunintas kur uz 40k
kodel orginalas neturi G klases masinos, a? Ten yra kaikurios mergickos kurios net neseda i mano sportines masinas, nes joms reikia kad su senovine masina butu, lol. Kaip krc idomu :)
PS. as jau amateur driver :D ir jau 8% perejes
PSS. Orginalas, o kur gaut ta
B KZ1 3,7 352 - labai pigi, bet greita, tai gerai lenktynės be apribojimų ar courier misijomspirkt?
Original'as
2007-04-28, 17:09
poto jau tik pagal simpatijas firmoms perki, dabar jau virš >30mašinų turių, tunintų ir ne :) nes už kolekcijas ir taškus duoda.
skaityt nemoki? :rotflmao2: aš virš 30 jau turiu, o ten tik ką pradžioj pirktų list'as .
beje pontiac daug geresnis už tą 350Z crapą, top speed ir acc parametrais :gun_owned_h4h:
na o G klasės tai mažiausiai turiu, tik lamborgini tą kur top speed 290km/h ir jaguar'ą type E, nes nėr tokio nuomuotis. o šiaip senovinėm lenktynėm geriausia nuomuotis, o ne pirkti, nes mane tai nervina tos geldos... todėl tik dvi ir turiu.. dar tas AC kabrioletas neblogas, nes greit acceleruojas. aš išsinuomuoju, jei tarkim ford classic kokios lenktynės ar dar kokios liewos reik mašinos vienai ar dviem misijoms, tai išsinuomoji ir numeti poto :) neužima vietos crap'ai garaže :mmhm:
krc vistiek, aš žinau tik ENZO Ferrary, chrysler Firepower, aston martin DB9 ir ducaty 999, vat su jom ir važinėju, o visi kiti auto, tai perėjau lenktynes jiems skirtas ir toliau kur mišrios klasės lakstau su tom keturiom praktiškai auto :D
KZ1 pačioj kairėj map'o, McLaren parduotuvėj.
K A T A R A S
2007-04-28, 17:14
skaityt nemoki? :rotflmao2: aš virš 30 jau turiu, o ten tik ką pradžioj pirkau list'as .
beje pontiac daug geresnis už tą 350Z crapą, top speed ir acc parametrais :gun_owned_h4h:
Man lievai pontiacas atrode :D todel ir neemiau, o 350Z juodas ir dar tunintas zjbs atrodo :D
Tai kur gaut ta KZ1???
Original'as
2007-04-28, 17:20
KZ1 pačioj kairėj map'o, McLaren parduotuvėj.
beje pas mani visi ferrary :D , nors jie šūdini išskyrus ENZO, bet gauni taškų už ferrary, mercedes, lamborgini kolekcijas :mmhm:
beje va mano geriausių car list'as, nes nervina, kai žaidime nėra jokio auto palyginimo :bad: ir net'e neradau :no: teko pačiam pasidaryt :D
Aš turiu Pontiacą ar tai cadilaką neprisimenu...O pradžioj davė rinktis:
Alfa romeo
Mustang
Kažkoks ten dar saturn...Tai ėmiau mustangą...
Gaidiskas zaidimas nieko verta pinigu uztai nieks nemoka :rotflmao2:
Original'as
2007-04-29, 01:14
paskiedei ir pats nesupratai ką :gun_owned_h4h:
Tu bent jį žaidęs?Manau ne.:bad::ban::icon_owned::gun_owned_h4h:
Plastiks
2007-04-29, 15:24
nerandu kur pakejst is myliu i km :help:
Options turėtų būti negaliu tiksliai paskyti nes seniai buvau ijungęs.
kaip manot ar ant tokio kompo kaip pas mane parase parasyta temptu test drive bent nrml grafika ??
Daug nesitiket gal an low ir palosi
Original'as
2007-04-29, 18:24
Nu tai jei paskolintum tai galėtum prifundint :D ne supranti aš norėjau sužinot kiek ji kainuoja nes krc man ten per visą map būtų reikėję varyt, o drug aš net tiek pinigų neturiu kiek ji kainuoja. Bet aš vistiek ten nuvariau krc apie 15 minučiu užtrukau lol su audi TT. Tai radau visai kitą prie pat KZ1 vadinos kažkaip Forboud Supercharged GTS tai tiek pat kainuoja kaip ir KZ bet turi dydesnį greitį ir handlingą ir net 0-100, tai ją ir paėmiau, vos ne vos užteko pinigėlių :D
bet KZ1 geresnė, nes didesnė braking power :p o handling'as tai aš nesupratau, ką tam grajuj rodo :rofl: krc nieko jis neduoda, braking'as visą valdymą duodą, nes greičiau sustoja prieš posūkius :mmhm: o handling, tai aš nieko nepajutau ar pusė stulpelio ar visas :no: braking'as žiauriai jaučias ant tokių kur virš 300km/h eina :mmhm: nes 90 pusūkį turi pristabdyt iki 120-150km/h nuo 300km/h, tai labai jaučias, nes vėliau stabdyt gali :mmhm:
bet čia bullshit 150km/h su ferrary 90laipsnių posūkį įveikt! kai pasieksi chimpion lygį, bus simulation, o šiaip visas game tik arcada kaip nfs, lyginant su simulation. :gun_owned_h4h: nuo kelio tik vieną ratą numesk lėkdamas 300km/h per simulation ir taip susivartysi, kad kaip per kokį richard burns rally 10kart apsiversi ore ir tik tada nusileisi ant žemės :gun_owned_h4h:
http://video.google.com/videoplay?docid=7625693539377869809&hl=en
beje už visas apvažiuotas parduotuves, atrakina motcus :) aš tai jau pirmą dieną jas visas ir apvažiavau specialiai dėl motcų.
Originalai padėk ką.Taj va as turiu 20 tūkst. ir dar galiu parduot mašinų už 50 tūkst. ir 18 tūkst.Tai kokia man imt?Aisku padoria nes tos abi traukia po 265km/h max :) :D Jei galėtum patark...Ir kad tiuningas butų nebrangus :)
Original'as
2007-04-30, 12:28
tai gal dar palošk ir ENZO Ferrary nusipirksi, geriausią auto visam game. :p
padaryk kokias 4-5 vechile transport misijas perfect ir gausi 4 x $150 000 =600 000. jas padaryt vienas juokas, nespaudi, pirdini lėtai ant 100km/h ir per 15min laisvai nuvažiuosi tuos 20km/h, neapdaužęs auto, o gausi $150 000, nes 90 000 už msiją + 50% už perfect :mmhm:
vechile transport žaliai pažymėtos http://img215.imageshack.us/img215/4509/testdriveunlimitedml8.jpg
o ENZO Ferrary $650 000 kainuoja :p http://img440.imageshack.us/img440/7526/enzo4hk7.jpg
KZ1 $150 000 http://www.css.lt/forumas/attachment.php?attachmentid=5398&d=1177798452
Farboud $150 000 http://www.css.lt/forumas/attachment.php?attachmentid=5404&d=1177860569
Cia Saleen S7, su 3 tiuningu, 1000 bhp :) ir costum color
426km/h su McLaren F1 tuning pack 3 :gun_owned_h4h:
K A T A R A S
2007-04-30, 18:51
Labas, nu kai ten sekas TDU'istai? taigi ir vėl turiu problemą, krc mane mentai jau pradėjo daknist. Ar įmanoma ir kaip jei taip, reikia pabėgt nuo 3 žveigždučių mentų? (apart pc reset'o) :)
Original'as
2007-04-30, 20:15
Labas, nu kai ten sekas TDU'istai? taigi ir vėl turiu problemą, krc mane mentai jau pradėjo daknist. Ar įmanoma ir kaip jei taip, reikia pabėgt nuo 3 žveigždučių mentų? (apart pc reset'o) :)
nereik iki 3 užsirauti :gun_owned_h4h: bet įmanoma ir nuo 3 pabėgt :mmhm: tiesiog kelių blokadas per piewas apvažiuok ir daryk visokias nesamones, varyk priešingo eismo juosta, kad mentai negalėtų vytis, svarbiausiai taip pravaryt kokias 2-3min tarkim greitkelyje su skiriamaja juosta, į nieką neatsitrenkus ir nukris iškart visos 3 :mmhm:
bet čia jau skill įvaldžius reik būt :D geriau gauni vieną žvaigdutę, tai numeti greitį iki minimum ir atsargiai važiuoji, posūkių pakapoji, kad mentai nesektų. krc aš stengiuos ant jų neužsiraut :p max gauni 1,5žvaigdutės. :) beto jie nieko ir nedaro, tik bapkių nujama, o jei neturi, tai kalėjimę minutę pasėdi :D
K A T A R A S
2007-04-30, 22:26
Che che, reikėjo tokios vienos mergikės misijai (pavešt apie du kilometrus :D, bet pastebėjau kad po jos misijos man labai daug trasų atrakino ;) ), specialiai pirkau C klasės mašinyte, nu ir ką, susiradau TVR Sagaris (pigiausia C klasės maškė apart ten to lievo Caterham'o), šakės maškė, tik 100k tekainuoja, bet 3,6s nuo 0 iki 100km, 306Km/h max bet varuojasi kai lelė, labai gerai driftint su ja. Labai patenkintas pirkiniu.
Dėkui Orginal'as už patarimą dėl mentų.
Tai ką reiks dabar ir man pasiruošt pavalgyt, pasysiot ir dėt ta Tour Around the Island, nes jau atrakintas :P (sako apie 50 min užtrunka lol).
PS. ten spec to TVR jau pas mane tiuninguotas jis iki 3Level todėl ir jau 3,4s, gal greičio ir nėra labai daug (bet ji tą max greitį pasiekia labai greitai, netaip kaip kitos pvz ta mano B klasės Forboud iki 320 kol daliuliuoja, o max jai rašo 360 krc) , bet šita maškė zjbs trumpoms trasoms, labai gera akseleracija ir driftinimas zjbs.
Patariu imt kam patinka driftint per posukius!
Nors gal man vienam taip gali valdymas būt lengvas nes visdėlto su xbox 360 controlleriu lošiu :P :D
DeViaNcE
2007-04-30, 22:28
bl kaip uzknisa laukt as jau 88% parsiputes :rule: :rule: jauciu naktele bus bemiege :icon_jook: :icon_jook:
K A T A R A S
2007-04-30, 22:39
bl kaip uzknisa laukt as jau 88% parsiputes :rule: :rule: jauciu naktele bus bemiege :icon_jook: :icon_jook:
Kai aš savo game isinstaliavau pirmas 3 valandas negalėjau nustot lošt. Iki pat 3 nakties lošiau :D
Original'as
2007-04-30, 23:17
C klasėj TVR geriausia, bet šiaip lyginant su kitom klasėm tai nieko gero :p tik 4 vietoj pas mani pagal nuvažiuotus km.
ENZO kicks shit anyway :gun_owned_h4h: turiu saleen twin turbo, McLaren F1 krc praktiškai geriausias A klasės, nors McLaren F1 spaudžia 425km/h įsibėgėja per 3,0s, bet ENZO vistiek geresnė 2,9s 385km/h. :p nžn pirma A klasės car buvo ENZO Ferrary ir dabar kai visas A klasės turiu, vistiek daugiausiai važinėju su ENZO, nes viskas super subalansuota, nepergreita ir neperlėta, valdymas super ir stabdžiai geriausi iš visų A. :) išvis ENZO geriausiai stabdos iš visų auto žaidime :mmhm: todėl man ir patinka, kad gali atlėkt 370km/h kirst ant stabdžių prieš pat posūkį ir gražiai pravažiuot ~120km/h pro jį. beto labai gerai tarp mašinų nardyt, ir kerti per stabdžius, jei pamatai, kad nepravažiuosi ir suspėjis sustot paskutinę sekundę.
beje saleen tokia nesveika auto, įsibėgėja per 2,8s be tuning, o su tuning išvis nesamonė :D, kad nesusigaudai kas ten daros :rofl: tiesiog per greit įsibėgėja, nespėji susigaudyt.. :rofl:
Bisky padekit pasipucaiu bet nesiraso kaip ta failiuka mautint reike , ir ar nieko tokio kad per siuntima buvau sustabdes pora kartu
Xlimited
2007-05-01, 00:54
tai is kur galima parsisiusti Extra cars ???
Nu dar gražiau...As pvz šitą žaidimą lošiu ant PS2 ir ten nera jokiu pervezimo misijų.Sunku ten dirbt :) Planuoju greit keist ratus :)
DeViaNcE
2007-05-01, 01:34
pametekit kas authentication key :ban:
Xlimited
2007-05-01, 01:46
aš jų netuninu, nes custom packai liewą performance duoda, gamykliniai gana normaliai lenkia juos, ten net 0,2s prarandi įsigreitėjimo ir t.t. todėl ir netuninu :no:
dar tuninas shelbis, daugiau neatsimenu, šiaip amerikietiškos daugiausiai...
geltonas: ford 3 pack'as
raudonas: saleen 3 pack'as
Is kur tu gavai ta saleen ? as jo niekur nerandu :cry:
K A T A R A S
2007-05-01, 02:01
Yra tame US Independents ar kaip ten (labai dešinėj saloje), viena mašinytė, ta ir bus saleen :)
Xlimited
2007-05-01, 02:06
tai zinau kad ten yra vienas Saleen, bet bet va is kur sita gavo:
http://www.css.lt/forumas/attachment.php?attachmentid=5337&d=1177351072
Original'as
2007-05-01, 12:08
tai zinau kad ten yra vienas Saleen, bet bet va is kur sita gavo:
http://www.css.lt/forumas/attachment.php?attachmentid=5337&d=1177351072
kalėdų senis atnešė :gun_owned_h4h:
taigi postus paskaityk :p ten ford mustang tunintas saleen pack'u, o ne ford'o :p dar kelios auto yra, kur tuninas ne tik gamykliniais pack'ais :mmhm:
Xlimited
2007-05-01, 14:13
O kaip galima susikurti savo kluba ? as taip ir nesupratau, tipo inete ten kazkur regintis reik ? :icon_idea:
K A T A R A S
2007-05-01, 14:53
Labas, gal galetum atsiust tdu cracka?:)
http://gamecopyworld.com/
paskui spaudi ten dešiniam šone, [T-Z]
Tada susirandi test drive unlimited
tada parsisiunti cracką ;)
Xlimited
2007-05-01, 22:33
Tai kaip galima savo Cluba sukurti ?:help:
Man atrodo neimanoma......O beja kam tau?
Tai kaip galima savo Cluba sukurti ?:help:
Na kazkaip tikrai eina, nes prie Game Progreso kazka raso apie Clubo sukurima :mmhm:
http://img161.imageshack.us/img161/9711/clubsq4.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=clubsq4.jpg)
Na kazkaip tikrai eina, nes prie Game Progreso kazka raso apie Clubo sukurima :mmhm:
http://img161.imageshack.us/img161/9711/clubsq4.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=clubsq4.jpg)
Čia man atrodo tik per internetą gali kurt su draugais..
Ar eina pakeist profili kaipnors? t.y noriu dar prisirasyt gamespy ta acc prie profilio.. ar iseina kaip nors redaguot profili? As nerandu niekaip kaip ta padaryt..
Original'as
2007-05-02, 22:36
Ar eina pakeist profili kaipnors? t.y noriu dar prisirasyt gamespy ta acc prie profilio.. ar iseina kaip nors redaguot profili? As nerandu niekaip kaip ta padaryt..
jei cracked visktiek nieko neišeis :p kai loginsies game nuluš.
Xlimited
2007-05-02, 22:52
Man atrodo neimanoma......O beja kam tau?
O man atrodo kad imanoma, nes prie game progres kaip rase Beady yra tokia uzduotis, jej sukuri savo cluba tai gauini dar 40 Pointu :mmhm:
Yes... Pristačiau neseniai visus Car Delivery automobilius.. Davė kažkokį Mustango Conceptą :bad:
Dabar 2.000.000 vartos nuo tų pristatymų :rofl:
Xlimited
2007-05-02, 23:47
Yes... Pristačiau neseniai visus Car Delivery automobilius.. Davė kažkokį Mustango Conceptą :bad:
Dabar 2.000.000 vartos nuo tų pristatymų :rofl:
Sweikinu, o tu su klaviatura perejai ? as tai viska su VAIRU pereidineju ir lb gerai iseina :rule: :mmhm: driving experience ZJBS !!!! :gun_owned_h4h: bet kartais su vairu atsitrenkiu i tacka per ta Car Delivery tai iskarto is naujo pradedu misija :) nes kitaip Bonuso negausiu :no:
Original'as
2007-05-02, 23:52
kaip ją pradedi iš naujo? taigi one shot misijos tokio tipo.. gal kompą restartini? :loool:
aš tai niekur neskubu ant jų spaudžiu 100-200km/h ir viskas, priklausomai nuo auto ir kelio. beto ant bairio pagal taisykles per tas misijas kartais važiuoju, juostų nekapoju, ištisiniu nekertu, prie šviesaforo sustoju, pasidairau prieš į sankryžą įvažiuodamas ir t.t. :D krc kaip su tikra kartais važiuoju ant bairio per tas misijas :D
vistiek nėr kas veikt su bapkėm, kol mažas lvl, kai pavirsi šimpanze, už mažiausią mission virš $70 000 duos :p tada ir mašinos bus reikalingos po 1 000 000 su tiek pat kainuojančiu tuning.
Nu aš tai su vairu žinoma, nes be vairo sunku. Orginalai, tą misiją gali restartuoti paspausdamas "P" raidę. Man iki šinpanzės lygio dar trūksta 30pointu :(
Xlimited
2007-05-03, 00:08
kaip ją pradedi iš naujo? taigi one shot misijos tokio tipo.. gal kompą restartini? :loool:
Nu tai siaip padarau restart misija ir viskas... :rule:
tai niekas nezinot kaip sukurti savo Club'a ? :help: :cry:
o tai jum neina per intika lost jei cracked versija?
ir dar klausimas ka reiskia ten kur duoda zaidimo metu pasirinkt(paspaudus 4): driving aid; sport: hypersport?
Xlimited
2007-05-03, 18:37
ir dar klausimas ka reiskia ten kur duoda zaidimo metu pasirinkt(paspaudus 4): driving aid; sport: hypersport?
Cia tipo vairavimo stiliu pasirinkti, as tai su Hypersport kalu ir vsio :rule:
Cia tipo vairavimo stiliu pasirinkti, as tai su Hypersport kalu ir vsio :rule:
o tj cia koks skirtumas?
Original'as
2007-05-05, 17:05
Šiaip jei esat bomžai, tai va superinė misija už $70 000 (mažiau, nei 20sekundžių užtrunka :D) :mmhm: nevažiuokit tiesiai tais kalnais kaip išmeta, o iškart po start apsisukit, nes už nugaros toks pakilimo takas, kad iki kosmoso įsibėgėt galima :rofl: vienas juokas tuos 290km/h pasiekt į kitą pusę važiuojant, nes ant to kalno, tai net su McLaren sunkų būtų..
Xlimited
2007-05-05, 17:22
O tu nemanai kad ne visi cia yra pasieke Champion leveli, kad zaisti ta misija ? :D:loool:
Original'as
2007-05-05, 20:54
vistiek $70 000 mažiau nei per 20s ir champion gerai :gun_owned_h4h:
beje su kokiais vairais lošiat?
TDU palaiko manual gear shift, bet aš žinau tik logitech G25, kuris 800lt kainuoja :D o daugiau nemačiau, kad bėgiai normaliai persijunginėtų, kokį nori tokį meti. :icon_idea:
aš tai lošiu su thrustmasterio dual analog gamepad'u, bet žadu vairą pajamt kokį ~300lt, nes ir colinas greit išeina :)
ai jo, radau, ten su spykeriu venoj parduotuvėj, tai ir nematydavau, nes žiūrėdavau šūdą spyker parduoda ir vis pražiopsodavau. :D
bet čia ne tas modelis :no: Koenigsegg CCR turi ~1000bhp by default, o čia tik Koenigsegg CC8S.
CCR prie extra mašinų, tai reik pūst atskirai. beje kai žiūrėjau net'e, tai daro BMW modą, bus ir M6, bei X5, šiaip išvis užknisa, kad džipų nėra, o per piewas galima važiuot.
beje tokio žemėlapio kaip tik ir ieškojau, nes tas kur DVD buvo sux, tik parduotuvės sužymėtos. :)
http://img182.imageshack.us/img182/282/11601tduultimatemap1223hj5.jpg
Koenigsegg CCR originali galia arkliu galiomis yra 806AG esant 6900 aps.min. IR NEMALK CIA SUDO:icon_owned:
ar galima tdu susikurt savo radija?nes jau nervina ten tos pacios dainos o per playeri leist dainas nei sis nei tas...
DeViaNcE
2007-05-06, 12:13
kokia masina patartumet imt is E klases nes ten tokie triperiai :bad: kad nzn ka pasirinkt :icon_jook: :icon_jook:
Is E klases imk Nissan 350Z S-tune ir nuvaryk uzsidek upgreida (40,000$) ir tada turesi geru ratus E klases :mmhm:
Original'as
2007-05-06, 13:56
pontiac geresnis :p E klasėj. aš tai su pontiac gana daug pravažinėjęs.
http://css.lt/forumas/attachment.php?attachmentid=5428&d=1177964360
DeViaNcE
2007-05-06, 15:31
bl nerandu kur pontiac galima uztiuninguot gal screena imestumet :icon_jook: :icon_jook:
:icon_idea: P.S jei galit pasakykit ir kitu grupiu geriausias masinas :icon_jook: :icon_jook:
:icon_idea: P.S jei galit pasakykit ir kitu grupiu geriausias masinas :icon_jook: :icon_jook:
va:
tai va maždaug mano toks list.
F Audi TT sport 5,9 250km/h - tiesiog nėr ten ką pirkt pradžioj :D
B KZ1 3,7 352 - labai pigi, bet greita, tai gerai lenktynės be apribojimų ar courier misijoms
E Mustang 4,6 264 - greitas acc kas man svarbiausia
E Pontiac GTO 4,6 275 - geriau tuninasi už mustangą, bei smagu važinėt, nes patogi driver seat, didleis langas, tas man ir svarbu, kai iš salono kamera lošiant :D beto best čia E klasės mašina, kai užtunini
D Aston Martin DB9 3,8 330 - greičiausia D klasėj
C TVR 3,4 336 - greičiausia C klasėj
A ENZO Ferrary 2,9 385 - geriausias handling A klasėj, o greičiau ir taip per akis belekokioj car A klasės :D
Original'as
2007-05-06, 20:09
bl nerandu kur pontiac galima uztiuninguot gal screena imestumet :icon_jook: :icon_jook: bl o aš randu ir ką man dabar daryt? :help:
krc vieną kart skaityti išmokit neflodinę! jau tris kart įmestas TDU visas map, su viskuo :no:
http://img215.imageshack.us/img215/4509/testdriveunlimitedml8.th.jpg (http://img215.imageshack.us/img215/4509/testdriveunlimitedml8.jpg)
visos dirbtuvės raktu pažymėtos.
Marcinkonys
2007-05-07, 19:24
beje su kokiais vairais lošiat?
Logitech Formula Force EX.
Logitech Formula Force EX.
Aš lygei tokį patį laužau :rofl:
Šiaip visai nieko, kaip už tokią kainą.
Original'as
2007-05-08, 18:31
kitais metais, jau bus TDU2. pridės ko visi ir norėjo, džipus ir offroad lenktynes too :gun_owned_h4h:
Atari, savo ruožtu, nei paneigė nei patvirtino šią informaciją. Be kita ko, lenkų tinklalapyje buvo paminėta ir tai, kad žaidimas bus išleistas X360 konsolei ir asmeniniams kompiuteriams. Ir tai įvyks 2008-aisiais.
Žaidime TDU2, žaidėjų lauks "off-road" lenktynės bei dinaminės oro sąlygos.
Šie gandai laisvai gali pasirodyti esą ne iš piršto laužti, kadangi pirmasis TDU žaidimas, buvo tikrai neblogai įvertintas.
kitais metais, jau bus TDU2. pridės ko visi ir norėjo, džipus ir offroad lenktynes too :gun_owned_h4h:
Net šiurpas nukratė pagalvojus, kad gali būti dar geriau už dabartinį TDU :mmhm: :oi:
Original'as
2007-05-08, 21:53
Net šiurpas nukratė pagalvojus, kad gali būti dar geriau už dabartinį TDU :mmhm: :oi:
aš tai norėjau, kad modas būtų, su kokius BMW X5, land rover šienaut po tą salą, kai nuo kelio nuleki, juk nieks nedraudžia, ten po kalnus, kur nėr kelių lakstyt. :mmhm:
man dar trūksta, parpučiamų auto BMW, porsche ir t.t. nu krc porsche neįdėt, tai čia nusikaltimas į tokį game :no:
aš tai norėjau, kad modas būtų, su kokius BMW X5, land rover šienaut po tą salą, kai nuo kelio nuleki, juk nieks nedraudžia, ten po kalnus, kur nėr kelių lakstyt. :mmhm:
man dar trūksta, parpučiamų auto BMW, porsche ir t.t. nu krc porsche neįdėt, tai čia nusikaltimas į tokį game :no:
Dėl Porsche pilnai sutinku, tos markės gerbėjas jau esu nuo senų laikų, kai dar mažas buvau svajodavau apie kokią Carrerą :rofl:
O tu manai padarys kas modus įrašomus su BMW, Porsche ir t.t? Kažkaip nelabai tikisi..
Joo, dabar kaip užsiminei apie TDU 2, tai net tas dabartinis nebeįdomus patapo :rofl:
K A T A R A S
2007-05-08, 22:25
Dėl Porsche pilnai sutinku, tos markės gerbėjas jau esu nuo senų laikų, kai dar mažas buvau svajodavau apie kokią Carrerą :rofl:
O tu manai padarys kas modus įrašomus su BMW, Porsche ir t.t? Kažkaip nelabai tikisi..
Joo, dabar kaip užsiminei apie TDU 2, tai net tas dabartinis nebeįdomus patapo :rofl:
Man irgi panašei tikrai trūksta daugiau automobilių, nors gal taip kūrėjai pasiliko sau daugiau ką papildyt kitos versijos TDU t.y. antrą versiją. Man pačiam labai trūksta BMW M3, M5, Z ir X serijos, Bugatti, Nissan Skyline, Subaru Impreza WRX, Mitsubishi Lancer Evo ir GTO bei Eclipse serijos, būtinai porche serijos kokį 911 GT3. Ir džipai irgi neprošal būtų labai pagerintų žaidimą :) nors gali būt kad paminėtos kompanijos tiesiog nepasirašė sutarties su Eden/Atari todėl ir neįdėjo. taipogi norėčiau kad išleistų ta patčą pogalais su kelio pataisimais-palyginimais oj būtų zjbs geimas.
Man irgi panašei tikrai trūksta daugiau automobilių, nors gal taip kūrėjai pasiliko sau daugiau ką papildyt kitos versijos TDU t.y. antrą versiją. Man pačiam labai trūksta BMW M3, M5, Z ir X serijos, Bugatti, Nissan Skyline, Subaru Impreza WRX, Mitsubishi Lancer Evo ir GTO bei Eclipse serijos, būtinai porche serijos kokį 911 GT3. Ir džipai irgi neprošal būtų labai pagerintų žaidimą :) nors gali būt kad paminėtos kompanijos tiesiog nepasirašė sutarties su Eden/Atari todėl ir neįdėjo. taipogi norėčiau kad išleistų ta patčą pogalais su kelio pataisimais-palyginimais oj būtų zjbs geimas.
Gal duok dieve Atari taip netyčia užklys į šitą forumą ir įvykdys visus tavo prašymus.. Būtų pasaka.. O pacho tai ir aš labai laukiu :(
Original'as
2007-05-08, 22:44
kai kurios iš išvardintų bus vėliau su extra cars pack'u :mmhm: ant xbox 360 jau yra. skyline, lexus ir t.t.
dėl BMW, tai mačiau, kad mod'as kuriamas, bet TDU not mod friendly :D o atary turi dar nesibaigusią sutarti su BMW. na ir taip 100auto, juk visad atsiras tokių, kurie norės dar ir kitos markės, nei yra jau :D čia iki 1000auto išsiplėstų taip :rofl:
kai kurios iš išvardintų bus vėliau su extra cars pack'u :mmhm: ant xbox 360 jau yra. skyline, lexus ir t.t.
dėl BMW, tai mačiau, kad mod'as kuriamas, bet TDU not mod friendly :D o atary turi dar nesibaigusią sutarti su BMW. na ir taip 100auto, juk visad atsiras tokių, kurie norės dar ir kitos markės, nei yra jau :D čia iki 1000auto išsiplėstų taip :rofl:
Norėčiau tokių auto kaip Golf IV, Golf II.. Oj būtų..
Toyota, Peugeot markės dar galėtų būt :oi:
Čia taip galim svajot ir svajot ;D
Dabar belieka tada laukt extra cars, modų ant crack versijų :mmhm:
ne jau zaidimas tai duzes!!! nei penki nei desimt....grafika detali bet sudina-netikroviska....valdimas kai nfs3,jau toks tupas kad ***.krc tragedija o ne game.ir isvis zaidimas be jokio tikslo.lenktyniauji ir viskas.o kam? kad pinigu turetum ir masinas pirktum?ir paskui vazinetum per map kai durnius....ka jie sau maste kurdami si game....krc durniu laivas....
ne jau zaidimas tai duzes!!! nei penki nei desimt....grafika detali bet sudina-netikroviska....valdimas kai nfs3,jau toks tupas kad ***.krc tragedija o ne game.ir isvis zaidimas be jokio tikslo.lenktyniauji ir viskas.o kam? kad pinigu turetum ir masinas pirktum?ir paskui vazinetum per map kai durnius....ka jie sau maste kurdami si game....krc durniu laivas....
Ką tu supranti, eik ir toliau sau žaisk kokį Carboną.. Dėl valdymo mat prikibo :rofl: Valdymas čia yra tikroviškas.. Jei turi šūdiną kompą, tai tau ir grafika bus šūdina.. Geriau išvis būtum čia nerašęs.. :ranting3:
K A T A R A S
2007-05-09, 23:00
Vyrai ir vėl pagalbos reikia. Taigi vat prisipirkau mašinyčių, ir atėjo metas Enzą nupirkt, bet nebėra vietos mano garaže, mašinų parduot nenoriu. Gal galit pasakyt kaip galima praplatint garažą neišleidžiant daug pinigų (nes kaip tik enzai susitaupęs turiu). Ar pirkt kitą namą vienintelis variantas? :)
Be to čia tam kas užsiparinęs ant TDU: TDU turi vieną iš geriausių grafikų kai nustatai viską ant hajaus (high), vienas iš realitiškiausių, tu pažiūrėk į šešėlius.
Valdimas labai priklauso nuo kokio lygio pasirenki vairavimą (yra trys lygiai, orginalas jau rašė apie tai), taipogi jis yra labai tikroviškas.
Tame ir yra tikslas, kali pinigus, perki geresnį auto kad galėtum į dydesnias lenktynias pakliūt ir laimėt daugiau pinigų.
O šeip šitas žaidimas yra grynai online skirtas, nes kai pvz laimi viską tai varinėji po map ir kaunies prieš kitus laimi pinigų ir mašinų, arba gali tiesiog su draugeliais pakrūzinėt po mapą kartu pagavarinant per TS ar Vent ar Skype.
Original'as
2007-05-09, 23:22
Valdimas labai priklauso nuo kokio lygio pasirenki vairavimą (yra trys lygiai, orginalas jau rašė apie tai), taipogi jis yra labai tikroviškas.
jo HDR tai geriausias, ypač patinka, kai varai pro medžius ir prietaisų skydelis mirga, namų langai ir viską atspindi ir t.t.
o dėl sunkumo, tai visas game tik arkada, nesvarbu ar driving aid on ar off. kai išbandysit hardcore, tai suprasit, kad neįmanoma net ir su ENZO 150km/h 90 laipsniu kampu į gatvelę pasukt. :gun_owned_h4h: bet hardcore mod'as skirtas, tik for fun pažiūrėt kaip realiai auto valdos, nes ten jau simuliacija. :mmhm: ir neįdomu lenktynės ant hardcore, nes auto nesuvaldysi metų nepasitreniravęs :rofl: atsimenu kaip richard burns rally, po ilgų treniruočių training praėjau :rofl: o čepionate ant lengviausio lvl praktiškai visos lenktynės medyje užsibaigdavo :rotflmao2:
aš tai namus perku po $300 000 kur 8 vietų, tai pigūs ir dideli :mmhm: optimaliausia manau. galima išsikeist namą į didesnį, bet neapsimoka, geriau jau pirkt naują.
Vyrai ir vėl pagalbos reikia. Taigi vat prisipirkau mašinyčių, ir atėjo metas Enzą nupirkt, bet nebėra vietos mano garaže, mašinų parduot nenoriu. Gal galit pasakyt kaip galima praplatint garažą neišleidžiant daug pinigų (nes kaip tik enzai susitaupęs turiu). Ar pirkt kitą namą vienintelis variantas? :)
Be to čia tam kas užsiparinęs ant TDU: TDU turi vieną iš geriausių grafikų kai nustatai viską ant hajaus (high), vienas iš realitiškiausių, tu pažiūrėk į šešėlius.
Tame ir yra tikslas, kali pinigus, perki geresnį auto kad galėtum į dydesnias lenktynias pakliūt ir laimėt daugiau pinigų.
O šeip šitas žaidimas yra grynai online skirtas, nes kai pvz laimi viską tai varinėji po map ir kaunies prieš kitus laimi pinigų ir mašinų, arba gali tiesiog su draugeliais pakrūzinėt po mapą kartu pagavarinant per TS ar Vent ar Skype.
Arba parduok kokį nereikalingą automobilį, arba nusipirk pigiausią namą, jei su pinigais jau tokia baisi striūka..
Ką tu supranti, eik ir toliau sau žaisk kokį Carboną.. Dėl valdymo mat prikibo :rofl: Valdymas čia yra tikroviškas.. Jei turi šūdiną kompą, tai tau ir grafika bus šūdina.. Geriau išvis būtum čia nerašęs.. :ranting3:
pas man grafika ant polno.ir neaiskink cia pienburni.atsirado mat zinovas...****u as ta carbona,jei tu ji zaidi tai ir zaisk nevykeli.o sitas game tik tokiem teliukam kaip tu.
Original'as
2007-05-09, 23:53
ne jau zaidimas tai duzes!!! nei penki nei desimt....grafika detali bet sudina-netikroviska....valdimas kai nfs3,jau toks tupas kad ***.krc tragedija o ne game.mano durna galva, tai tragedija kreivuose pirštuose :gun_owned_h4h: tada ir valdymas liewas, ir dar ant grafikos galima pavaryt :rofl:
būtinai reik šitam grajui vairo, su klava jo nepaloši. :p nes tik analoginį valdymą supportina game, kad užbidint keyboard mygtukus galima ant steering, tai nereiškia, kad taip ir daryt reik. :D o game atėjo iš konsolių, xbox'e jau prieš metus buvo, todėl ir valdymas konsolines, ne keyboard skirtas.
o šiaip visuose game portaluose vidutinis žaidimo rank yra 9/10 :gun_owned_h4h:
pas man grafika ant polno.ir neaiskink cia pienburni.atsirado mat zinovas...****u as ta carbona,jei tu ji zaidi tai ir zaisk nevykeli.o sitas game tik tokiem teliukam kaip tu.
Nu tu čia kaip parašei tai.. Iškart puoli į atlapus, tau pačiam dar pienas nuo lūpų nenudžiuvęs, o jau kitus pienburniais vadini.. Ir patarčiau biški ramintis su tekstu, visgi čia tik forumas..
K A T A R A S
2007-05-11, 18:55
Nu vyrai ir aš galiausiai pribaigiau tą tour of the island trasą, nieko sunkaus, visai normalei, puse kelio krc lygiai kita pusė išvien klaidos :rofl: bet ir rezultatas geresnis net per 2min, nei orginalo, ir dar su ta pačia mašinyte :P
http://i10.photobucket.com/albums/a127/kataras/touroftheisland.jpg
PS. krc būtų buvę gal net 10sec greičiau, bet prieš pat pabaigą (gal kokie 5metrai, nuo finišo liniijos) į medį įlipau :D
DeViaNcE
2007-05-11, 18:56
seip kiek maciau tai originalas nebuwo jos uztiunines kai ware tour of the island
Original'as
2007-05-11, 20:46
taip mano netuninta :p
aš ir milioniers cahlange ar kaip ten su ja ir laimėjęs. kur 200km ir 60min važiuot, dar daugiau :rofl:
sry as naujas ant to test drive bet noriu paklausti kaip galima ir kur ten britva nusipirkti ??
sry as naujas ant to test drive bet noriu paklausti kaip galima ir kur ten britva nusipirkti ??
Britvas gausi tik tada kai surasi visa parduotuves, gi ten kai tikpradedi losti paziurek i mapa visai arti yra britvu salona davaziuok ir parasys ko reikia kad atsidaryt ta salona.
o yra kokiu "saves" isikelti nes uzsipisiu zaist ?
Na jei nenori losti normalei, tai eik CIA (http://www.google.lt/search?hl=lt&q=Test+Drive+Unlimited+100%25+save&btnG=Google+Paie%C5%A1ka&meta=) turetum rasti ...
Yes per dieną pakeičiau gal 5 mašinas :D Dbr laukstau su Aston martin...Beveik antra packa turiu.
Original'as
2007-05-16, 17:17
kažkas labai norėjo sužinot kokias auto turiu, tai visas dabartinis list :mmhm:
K A T A R A S
2007-05-18, 16:35
Įsijungiu TDU, pravarau misiją, išjungiu. Įjungiu vėl po kažkiek laiko, žiūriu nebėr mano profailo. Seivas susip1so. Užsikoruptino. Bliam tiek misijų ir pinigų velniop :(
Ėėėė orginalas, įmesk savo seivą, plz :P
Original'as
2007-05-18, 17:10
Įsijungiu TDU, pravarau misiją, išjungiu. Įjungiu vėl po kažkiek laiko, žiūriu nebėr mano profailo. Seivas susip1so. Užsikoruptino. Bliam tiek misijų ir pinigų velniop :(
Ėėėė orginalas, įmesk savo seivą, plz :P
per mažas dar su mano save lošt :gun_owned_h4h:
man ir buvo taip, du kart grajų pradžoj užlaužiau, bet tada ten liewai su DVD emuliatoriais leidau, tai todėl, dabar su crack seniai tokių problem nebėr. :mmhm: krc ten tik du save yra ir jei abu iškart susiparina, tai man pradėjo rodyt turimų auto kiekis -5544644564, visur visko po minus :loool: ir viskas užrakinta, atrakint negalima :rofl: bet gerai, kad tik kelias valandas tada loęs buvau, tai vėl iš naujo pradėjau, o šiaip tai bacupus jau reik TDU savų daryt :p kas kelias dienas :p
http://img440.imageshack.us/img440/7761/testdriveunlimited20070pa5.jpg
Eeee Originalai maždauk nuo kiek procentų eina su A klases tačkem lakstyt?
Kazkas netoli 15% jau prasideda eventai kur reikia tureti A klases ratus:)
Original'as
2007-05-18, 19:25
gali iškart pirkt A klasės, tik pradėjęs game, svarbu tik bapkių turėt :mmhm:
o A grupės lenktynės nuo expert lygio maždaug.
Amateur here ;(
Ai ir dar kaip mašiną parduot?
as jau 46 % perejau ,,, bet ten kur galingos masinos sunkiai jas valdyti ir nelb eina zaisti kaip daryti tada ?
K A T A R A S
2007-05-18, 20:30
as jau 46 % perejau ,,, bet ten kur galingos masinos sunkiai jas valdyti ir nelb eina zaisti kaip daryti tada ?
Žaidžiau su xbox 360 kontroleriu, taigi valdėsi gan puikiai net ir A kalsės užtiunintos.
Aš buvau apie 42% praėjęs. Gal galėtų kas nors įmest seivą, kam negaila (ne taip kaip orginalui), kas būtų praėjes nors iki 40%, atsiliginčiau - pagarba :)
Galit seivą rast terp My Documents folderio :)
DeViaNcE
2007-05-18, 21:56
nu wa mano seifke :icon_jook: taupiau babkes ant enzo bet isleidau ant wisokiu golfuku tai nlb pinigu like :rofl: :rofl:
K A T A R A S
2007-05-18, 22:28
nu wa mano seifke :icon_jook: taupiau babkes ant enzo bet isleidau ant wisokiu golfuku tai nlb pinigu like :rofl: :rofl:
na ačiu nors vienas negaili :) dėkui
na ačiu nors vienas negaili :) dėkui
KATARAI, jei nori galiu savo įmest, su champion lygiu jau, apie 52% pereita :oi:
Original'as
2007-05-19, 15:17
eh, taip norėjau įmest savo save, bet aplenkė mane :rofl:
K A T A R A S
2007-05-19, 20:12
Kaip parduot mašiną? :)
Varai į savo belekokius namus, kai ten bus viršuje:
General, Garrage, Trade, Character (ar kažkas panašaus),
Spaudi ant Trade, tada Sell, tada pasirenki mašinas ar motociklus nori parduot, ir tada parduodi (bet duos tik puse kainos). Be to, Negali parduoti mašinos su kuria tam kartui važinėji.
Original'as
2007-05-21, 17:20
mano 57% save, belekiek auto ir namai iki 1 200 000. concept cars pusė atrakinta, vechile transport 2 misijų net su map niekaip nerandu :D , tai praktiškai beveik visi concept atrakinti, dar kelias misijas tereik užbaigt.
Man ir seivas susišiko...Gaila ant ps2 lošiu.....Gal kas žino iš kur ant PC gaut?
http://img408.imageshack.us/img408/5922/untitledze5.th.jpg (http://img408.imageshack.us/img408/5922/untitledze5.jpg)
Kodėl man neina pradėt pirmos misijos, tik tą kelią rodo. Ar čia crack'as blogas, ar kas?
Tai vat tas ir yra, kad paspaudžiu start ir tas kelias sukasi
Gal kas žinot, kas yra. Kai dar nebuvau perinstaliavęs windows, žaidžiu su joystick'u normaliai. Dabar kai tik įjungiu joystick'ą, žaidimą pradeda žiauriai lagint. Kaip būtų galima šitą sutvarkyt?
IS KUR JI PARSISIUST BLEMBA SITA TDU :nea:
Jo tu protingas spameris, dar tam ir temą sukūrei. bravo . Jau parašiau į tavo temą eik ir skaityk.
DeViaNcE
2007-05-27, 18:34
Tai vat tas ir yra, kad paspaudžiu start ir tas kelias sukasi
Gal kas žinot, kas yra. Kai dar nebuvau perinstaliavęs windows, žaidžiu su joystick'u normaliai. Dabar kai tik įjungiu joystick'ą, žaidimą pradeda žiauriai lagint. Kaip būtų galima šitą sutvarkyt?
pas mane ir gi taip bet as paprasciausiai istraukiu laida is usb ir wel ikisu o jei nepadeda tai tiesiog i Windowsa iseinu kelis kartus ir wiskas susitwarko :mmhm: :icon_jook:
Per kiek esat greičiausiai pravažiavę Millionaires Challange ir su mašina ar motociklu, nes aš su motociklu ant 59min su trupučiu atvažiavau, ir įdomų, ar daug greičiau kiti pravarė.
Original'as
2007-05-29, 18:05
neapsimoka ten su motcu, nes motcas greit įsibėgėja, bet mažas max speed ~350km/h, o ten daug tiesiųjų.
kažkur per ~55min su McLaren F1 buvau apvažiavęs.
Nu bet su motcu lengviau manevruot tarp mašinų. Ir kokiu MAX greičiu buvai važiavęs?
Ka cia man metineja? errorus ? nesuprantu :( krc tiek laiko siunciau ir w adbr.. kai krauna pati zaida vietoj peles nuotraukeles pasidaro diskas toks.. ir krauna o paskui wa ka meta ir duoda wa dar koki linka http://www.securom.com/message.asp?m=timeout wa screen:
http://img103.imageshack.us/img103/8523/untitledxp1.png (http://imageshack.us)
http://img103.imageshack.us/img103/4220/untitled2ip4.png (http://imageshack.us)
Original'as
2007-05-30, 18:48
crack'ą naudot reik, o ne YASU, jau šimtą metų crackas yra ir be problem veikia.
parsiunti, išpakuoji ir nucopini ant normalaus TDU.exe
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_test_drive_unlimited.shtml#Test%20Drive%20Unlimited%20v1.0%20[MULTI7]%20Fixed%20Files%203
http://www.youtube.com/watch?v=aYUrKAtvYRw
TDU DRIFTING...
gal kas zinot authentication key? :(
Nu bet nesamonė...Išsitrynė save....O lošiu ant PS2...Ir ką man dabar daryti?Nebesinori net jungtis TDU...
ShumiZzz
2007-06-07, 22:05
Dabar siunčiuos ir džiaugisiuos jei ant low patemps :rofl: Šiaip kiek visus video žiūrėjau tai patiko :) Kas geriausia tai turbūt tas kad gali daryt ka nori :mmhm: Nori misijas vykdai, nori ten važinėjies ... aj ką aš jums čia pasakoju jūs gi žinot kaip ten viskas :rofl:
Ech tikėkimes patemps :rofl:
Dabar siunčiuos ir džiaugisiuos jei ant low patemps :rofl: Šiaip kiek visus video žiūrėjau tai patiko :) Kas geriausia tai turbūt tas kad gali daryt ka nori :mmhm: Nori misijas vykdai, nori ten važinėjies ... aj ką aš jums čia pasakoju jūs gi žinot kaip ten viskas :rofl:
Ech tikėkimes patemps :rofl:
Iškur siunti?Man irgi prireiktu tubūt mano tik ant low patemptu ir tai abejoju:rofl:
ShumiZzz
2007-06-08, 08:54
Aš siunčiu torrent.lt bet yra ir lm ar torrentai.lt ;)
Aš siunčiu torrent.lt bet yra ir lm ar torrentai.lt ;)
Abejuose banned:oi::rule:Numesk .torrent failiuką čia :)
Abejuose banned:oi::rule:Numesk .torrent failiuką čia :)
Seip .torrent failiuke saugomos info apie acc tai jei tau pvz as atsiusciau ta tdu.torrent ir tu siusi tai man ratio numusi nes tu downloadinsi ir jauciu net nezadi uploadinti nes jei banu prisirinkes tai ka as zn ... Taip kad mastykite ka sakote, ir ka darote. Kaip sakoma 9 kartus pamatuok 10 kirpk :)
ShumiZzz
2007-06-08, 13:14
galiu pakvietimą duot :rofl:
Ar užteko kam nors kantrybės pereiti visą žaidimą, ir jei ne, tai ant kiek procentų pasidavėte?
Ar užteko kam nors kantrybės pereiti visą žaidimą, ir jei ne, tai ant kiek procentų pasidavėte?
Dabar jau baigiu pasiduot ant 63%...
Kokie 3-4 race beliko, tai net nežinau kaip reikia tą visą šimtą pereit :rofl:
Original'as
2007-06-09, 18:38
57% bet aš dar vis palošiu, aišku laiko neturiu ir labiau mėgstu online FPS, bet vistiek kartais įsijungiu ir TDU dar. :mmhm: žinau, kad jo geriau vistiek neuinstalint (nes kaikam parėjo uninstall padarius :gun_owned_h4h: ), tai dar ilgai, jis mano HDD gulės. :mmhm: truputį jau nusibodo, nes visus auto išbandžiau, kuriuos norėjau, tai nelabai įdomu, be tolko jau daryt tas misijas.
dar tikrai lošiu, kai extra cars pack'ą išleis :mmhm:
privalau išbandyt
* Dodge Charger Super Bee HEMI - reik pažiūrėt ar kaip tikrovėj galima apverst auto per daug akseleratorių nuspaudus :D
* Chrysler Crossfire Coupe SRT-6
* Ferrari 308 GTS - su visom ferrary smagu pralėkt :) visas jau nupirkęs, kiek tik buvo by default :D
* Ferrari 360 Modena
* Ferrari 599 GTB Fiorano
* Ferrari Testarossa
* Mazda MX-5 Miata - japonų š, by default labai mažai žaidime, gal driftinsis normaliai
* Mazda RX-8
* Nissan 350Z Roadster
Nissan Skyline GTR R34
* Pontiac Solstice - man tiesiog praeina pontiac. atsimenu jau kai mažas į pirmą pontiac atsisėdau nerealus salonas tada buvo ~1995 lyginant su kitom auto (tik du visoj lt tada tokie buvo :D ir vieną turėjo tėvo draugas). tiesiog smagu su jom važinėt :)
Pas mane tai dabar 46proc.
O kaip reikia įsijungti chronopack, kad pradėtų skaičiuoti (ir joystick'ą maigiau, ir pusę klaviatūros, niekaip...) ir kur galima rasti drabužių su motociklais važiuot? Ir ar eina nukrekintoj versijoj žaisti per internetą?
http://img73.imageshack.us/img73/2373/untitledti8.th.jpg (http://img73.imageshack.us/img73/2373/untitledti8.jpg)
Original'as
2007-06-13, 17:19
šiandien perėjau visas race, dabar iš mėlynų misijų, tik 4 liko time trial, nu ir dar belekiek baltų extra misions...
va kokį žvėrį davė, kai race baigiau, kažkos kosminis laivas, o parametrai 2,9s ir 400km/h, krc nespėja bėgių perjunginėt auto dėžė, bet ne to kad iš pirmo į antrą, o iki ketvirto taip :gun_owned_h4h:
DeViaNcE
2007-06-13, 17:20
šiandien perėjau visas race, dabar iš mėlynų misijų, tik 4 liko time trial, nu ir dar belekiek baltų extra misions...
va kokį žvėrį davė, kai race baigiau, kažkos kosminis laivas, o parametrai 2,9s ir 400km/h, krc nespėja bėgių perjunginėt auto dėžė, bet ne to kad iš pirmo į antrą, o iki ketvirto taip :gun_owned_h4h:
Ir kas ten per monstras???
Pas mane jau 56proc, liko trys baltos ir dvi time, viena su maserati, o kita kur 14 km, A-B klasėms. Beje ir man įdomu, koks gi čia monstras?
Edit: 3 baltos buvo žemėlapyje, iš viso yra 10 baltų. Ir gal galit patart kokių taktikų kaip pravažiuot tuos du TIME, nes žiauriai sunkiai einas.
ta masina yra crysler ME 4 12 aii norejau paklausti kaip kiti jau losia su extra cars jei cia parasita kad dar neisleista :no:
Original'as
2007-06-14, 18:05
ta tai pikta misija, kur pirštas rodo. :D šiandien su ENZO bandžiau, tai išvis atsilikau (per greita ji :D todėl lambą pajamiau liewą, bet su max handling ir braking), o su Gallardo 15s anksčiau atvariau, bet penalty daug gavau, nes ant galo iškart tris auto nupyp :/ žodžiu man su Gallarado nėr labai sunki, tik kad ant galo per vieną triperį sumovė viską, daug penalty gavau. bet kitą dieną pereisiu :)
viso 2 misijos tik ir liko iš lenktynių, o visa kita extra misijos.
Pas mane ir tos dvi lenktynės liko, baisiai nervina, tik baltų mažiau :). Turbūt dėl to, kad turiu daugiau laisvo laiko...
tai kada bus tos extra masinos noriu su porschais palost kas nezino ten vietoi porsche yra ruf ten tiuningo firma kuri tiunina porschus :mmhm:
geras dalikas patariu visiem parsisiust :rofl:
K A T A R A S
2007-06-14, 20:11
Prikabinti failai
Failo tipas: zip TDUTrader2.0.zip (2.32 MB, 0 siuntėsi)
Kas čia per daigtas, gal malonėtum apšviest mus prieš intaliuojant visokius brūdus :)
PS. dvigubas postas ;) Sujunk į vieną :)
Čia su tuo gali palyginti mašinų galimybes ir kainas. Tiktai kad matai amerikietiški.
jo geras dalikas jei renki masina pasiziuret kiek uztiuninta trauks ar siaip:rule:
Nu va, perėjau visas misijas išskyrus tą kur per 7min 30 sek atvaryt reikia. Atradau visus kelius, įvykdžiau viską, kas offline, išskyrus nenusipirkau 50 mašinų ir nenuvažiavau 5000 km (dar 1500 km nuvažiuot liko)
Čia pabandžiau pasiekti kuo didesnį max greitį
http://img185.imageshack.us/img185/6584/maxspeedpw5.th.jpg (http://img185.imageshack.us/img185/6584/maxspeedpw5.jpg)
O dėl naujų mašinų, tai pora bus su nauju update ir po to gal pradės daryti, bet šiaip dar neaišku.
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=55507
Original'as
2007-06-15, 17:07
nu va penalty beveik negavęs, tai net 10s greičiau, nei reik atvariau. :) labai jau daug penalty duoda, net iki minutės, tai reik labai atsargiai važiuot.
o masseraty misija, tai kažkoks bug'as ten atvariau iš 3kart per 2:22, kai reikia per 2:15, na max iki kokių 2:18 galima išspaust, bet daugiau, tas triperis netraukia, su ENZO tai laisvai tokį laiką galima pasiekt, bet tik ne su tuo gaidžiu.. :no:
buvau ta masarati time attack perejas tereikejo pasidarit chronopack ar kaip ji ten on tipo kad daug kompas padetu :p
K A T A R A S
2007-06-15, 17:55
:P va su mc12 kaip reik važiuot :) beje be jokių kaip ehcsrop sakė packų, variau. (reikia ten per žole pjaut vienoj vietoj, labai daug laiko sutaupo).
O tai gal yra kokių patarimų ant tos kitos misjos?
Original'as
2007-06-15, 18:37
:P va su mc12 kaip reik važiuot :) beje be jokių kaip ehcsrop sakė packų, variau. (reikia ten per žole pjaut vienoj vietoj, labai daug laiko sutaupo).mane nervina tas mc12, didesnis triperis už golfą, negaliu aš jos pakęst, bet negalima su kita auto tos misijos pribaigt :bad:
aš kur 2:22, ant tilto pasigavau ožį, tai ten nuo 320km/h nukrito 0km/h, todėl kokias 5s galima būtų atminusuot, bet nekertant kampų, tai vistiek nelabai ten išeina per 2:15. :no: padaryk screen, per kur nukirtai.
būna misijų, kad tikrai nerealia ten išduri su tais checkpoint'ai, visą U posūkį kokį nukerti, ir -20s. :gun_owned_h4h: bet ant šito race nemačiau, nieko gero, kur ten kirst galima būtų :bad:
as ne apie turbinima sneku tu nors zaidi tdu spausk d knopka ten ismes lentele ir yra rezimai ar kazkas panasaus on-daug kompas padeda vairot sport-maziau hypersport-l.mazai off- isvis nieko :nenene:. ai norejau paklaust is kur hardcore moda ar kas ten toks gaut?:icon_idea:
Hardcore mode atsiranda pagrindiniam meniu pasiekus Expert lygį.
Eina kaip nors su nucrack'inta versija žaisti online?
neina kiek zinau :cry::cry:
stai mano laikas su 3pack kaip orginalo tos pacios lenktynese :mmhm:
K A T A R A S
2007-06-15, 21:14
Ten tik kai pasieki trečia čekpointą iškart kairėn ir tiesiai ant to kelio (trečias čekpointas raudonai pažymėtas).
jo as ta veta maciau bet i medi ivariau:loool:teko rr tai is
2-o karto atvaziavau ai dar vienas patarimas: kai varot ir jau zinot kad resites i masina tai rieskites i tas kur juda jusu esimu maziau numus greicio o siaip tai toi vetoi kirst nepatarciau kitoi pusiai namai stovi nu jei jus pataikisit i kita vieta ne ten kur as buvau tai tikrai gera laika parodisit cia maniciau per 2.09s galima butu atvaziot o gal ir greiciau. :mmhm:
Original'as
2007-06-15, 23:35
kai tokį gabalą nukirtai, tai ir laikas normal :rofl:
deja nekirtau i medi tada ivaziavau po restarto nekirtau tai va reik nedarit klaidu:nenene:. eina na.... kompas pastrigo ir teko perkreuti ir dingo seivas nu ......................... toki zaida
K A T A R A S
2007-06-18, 16:49
Taip stengiaus krc be jokių penalty važiuot vistiek kai kirtau finišo liniją dar užskaitė kad ant žvyriuko užlėkiau :rofl: nu pzdc kad negerai :D, nu o šeip tai labai patenkintas savo rezu ir dar su kokia maške lėkiau mersu AMG (b klasė, be jokių packų nes jiem neįmanoma uždėt)
Original'as
2007-06-18, 17:40
tą kampą nukirtus 20s susitaupo :D aš ir 2:05 atvažiavau šian iš antro kart, kai kampą nukirtau.
ir nebeliko jau mėlynų lenktynių, vien tik extra, bet nesiruošiu lošt, tik transport porą misijų liko atrast ir užbaigt, o su tais modeliais ir turistais ten užknisa vežinėt.
visi 71% pereiti, liko nusipirkt 50auto, nuvažiuot 5000km, atrast visus kelius ir extra misijos, tai 5000km manau nenuvarysiu ir extra nedarysiu, o visa kita pabandysiu užbaigt :)
cia nenukirtus gali atvaziot ir nemanau kad 20s susitaupo tai galejai screen idti butumem paziureja kaip per 2.05 atvaziavai
:confused::loool:
Original'as
2007-06-18, 20:52
cia nenukirtus gali atvaziot ir nemanau kad 20s susitaupo tai galejai screen idti butumem paziureja kaip per 2.05 atvaziavai
:confused::loool:
netikiukas :gun_owned_h4h:
prodigious
2007-06-18, 22:04
Dėl šito žaidimo atrodo teks naują PC pirkt, mėginau ant savo laužo paleist su medine grafika, tai vien idėja labai sužavėjo žaidimo. Labai norėčiau palėkt su kokia Ferrari Enzo per Havajus :)
orginale cia nukirtus rimtai per tiek atlek galima jei jo tai as musiu rekordus :D. mariuzz o kokie tavo kompo domenis pas mane salerke ir as su ja ant geriausios grafikos losiu:rofl::mmhm:
prodigious
2007-06-19, 11:46
Pas mane Athlon 2800+, 768ram, nvidia 6600 128mb, 128bits. Kiek žiūrėjau minimalius reikalavimus atitinka ramai ir procas, bet va vga tai baisu :D
nu del vaizdo tik nenesa :ranting3:
pagaliau gavau pacia brangiausia tdu masina aston martin db4 :rofl::rule::rule: ir beto radau lenktyniu trasa kuria maciau klipe :D :rule: as jau championo lygi :D :rofl:
50% perejau ir nebeidomu ir is kazkur atsirado l daug babkiu kai kompas pastrigo :loool:keistas zaidimas :) neisivaizdoju ka taliau zaist daugiau be css ir tdu nieko neturiu kompe o kitkas ir atsibode :ranting3::ranting3::ranting3::ranting3::ranting3:
50% perejau ir nebeidomu ir is kazkur atsirado l daug babkiu kai kompas pastrigo :loool:keistas zaidimas :) neisivaizdoju ka taliau zaist daugiau be css ir tdu nieko neturiu kompe o kitkas ir atsibode :ranting3::ranting3::ranting3::ranting3::ranting3:
turiu tau patarima iseik i lauka prie ezeriuko nusipirk bonkute alaus isgerk, and so on... :)
turiu tau patarima iseik i lauka prie ezeriuko nusipirk bonkute alaus isgerk, and so on... :)
geras patarimas bet ten ner ka jau lost visas masinas pravarinejau :ranting3::ranting3:
si menesi iseina pc patchas jame nus nissan skyline gtr r34 ir audi rs4 :gun_owned_h4h:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.